FOLLOW US: facebook twitter

Γλέντησαν στη 8η γιορτή φράουλας στην Μανωλάδα – Γωγώ Τσαμπά και Γιώργος Βελισσάρης διασκέδασαν τον κόσμο

Ημερομηνία: 26-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

Για 8η συνεχή χρονιά στην Νέα Μανωλάδα, έστησαν τρικούβερτο γλέντι στην διοργάνωση της Γιορτής της φράουλας, στον τόπο που έχει συνδέσει το όνομά της με την παραγωγή της. Την περασμένη Παρασκευή, η Νέα Μανωλάδα φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχθηκε εκατοντάδες κόσμου από όλον τον Κάμπο αλλά και την γειτονική Αχαΐα στη μεγάλη γιορτή που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για την περιοχή.

Την φετινή γιορτή Φράουλας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για μια ακόμα χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Μανωλάδας ΕΛΠΙΖΩ. Μέλη του συλλόγου αλλά και ζαχαροπλάστες,  δημιούργησαν δεκάδες εδέσματα βασισμένα σε συνταγές με κύριο υλικό τη φράουλα και πραγματικά εντυπωσίασαν γευστικά και αισθητικά με το αποτέλεσμα. Τα χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού όταν παρουσίασαν παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, ενώ το μεγάλο γλέντι ξεκίνησε με την εμφάνιση δύο γνωστών λαϊκών ερμηνευτών. Της Γωγώς Τσαμπά και του Γιώργου Βελισσάρη με το συγκρότημά τους και τον Σταύρο Ιωαννίδη στο κλαρίνο. Μαζί τους η Έλενα Γεωργαντά και η Ματίνα Μαίρη. Επιχειρηματίες , δημοτικοί άρχοντες ήταν εκεί στηρίζοντας και πάλι τον αγώνα που κάνει ο σύλλογος Ελπίζω.

Η γιορτή – σύμβολο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στη Βουπρασία, άφησε πίσω της για μια ακόμα χρονιά τις καλύτερες εντυπώσεις και ο κόσμος ξεφάντωσε μέχρι πρωίας.

Φωτογραφίες: flashstars.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος