FOLLOW US: facebook twitter

Γιουνάιτεντ: Έβγαλε σχεδόν 40 εκατ. ευρώ μέσα σε 12 ώρες από τις φανέλες του Ρονάλντο (pics & vid)

Ημερομηνία: 05-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Αδιανόητη τρέλα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μέσα σε διάστημα 12 ωρών οι πωλήσεις της φανέλας του Πορτογάλου αστέρα, έφτασαν τα 37,5 εκατομμύρια ευρώ!

Χαμός για μία φανέλα του Ρονάλντο. Ο 36χρονος επιθετικός θα έχει ξανά το ιστορικό «7» στην πλάτη τουέχοντας επιστρέψει έπειτα από 12 χρόνια, καθώς είδε τον Έντισον Καβάνι να του «χαρίζει» τον αγαπημένο του αριθμό.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» από την πλευρά τους, οι οποίοι έκαναν δικό τους τον Ρονάλντο έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ, έχουν αρχίσει ήδη την απόσβεση αυτής της σπουδαίας αλλά και κοστοβόρας μεταγραφής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Lovethesales», οι πωλήσεις της φανέλας του Ρονάλντο έφτασαν τα 37,5 εκατομμύρια ευρώ, τις πρώτες 12 ώρες, που ανακοινώθηκε ότι ο Πορτογάλος άσος θα έχει το νούμερο «7» στην πλάτη του. Αν συνεχιστούν οι πωλήσεις με αυτόν τον ρυθμό τότε δεν αποκλείεται η φανέλα του Ρονάλντο να γίνει η πιο περιζήτητη φανέλα όλων των εποχών, ξεπερνώντας τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

tr

Πηγή: gazzetta.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος