FOLLOW US: facebook twitter

Γιορτή της ιππικής δεξιοτεχνίας!: Το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας η 5η Σπαρτακιάδα

Ημερομηνία: 27-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  κάθε καλοκαίρι τον Ιούνιο μήνα, πραγματοποιεί σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος  την κύρια ετήσια ιππική του δραστηριότητα, τη ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ.

Σε λίγες μέρες στις 29 Ιουνίου 2019, το προσεχές  Σάββατο και ώρα 21.00 ο Σπάρτακος μας περιμένει να παρακολουθήσουμε μαζί την 5Η ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ στο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας.

Την εκδήλωση εκτός από ουλαμό ΣΠΑΡΤΑΚΙΣΤΩΝ, θα πλαισιώνουν κορυφαίοι εκπαιδευτές αλόγων, σπουδαίοι ιππείς, με ξεχωριστά άλογα.

Επίσης ως ένα ελάχιστο δείγμα της ανδραβιδέικης φιλοξενίας στον χώρο της εκδήλωσης θα προσφέρονται δωρεάν παραδοσιακά γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι από τις κυρίες του Ομίλου και φίλες αυτών.

Επίσημος χορηγός του δρώμενου είναι: Ο κ. Κωνσταντίνος Χατζής «ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ ΧΑΝΤΖΗΣ», 63ο χλμ ΝΕΟ Πατρών – Πύργου, Ανδραβίδα. Όλοι όσοι ασχολούνται με το άλογο και αγαπούν το άλογο και όλοι όσοι θέλουν να γνωρίσουν την Ανδραβίδα και τον Όμιλο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» δίνουν ραντεβού το Σάββατο το βράδυ στο Ιππικό Κέντρο…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος