FOLLOW US: facebook twitter

Γιορτή Αγάπης και Προσφοράς από τον Όμιλο Aldemar Resorts

Ημερομηνία: 13-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Όμιλος Aldemar Resorts μοιράστηκε την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών με τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη μέσα από τα πλέον εκτενή προγράμματα στήριξης ευπαθών ομάδων του Ομίλου, #AldemarCare.

Το Δεκέμβριο, γιορτάζοντας έμπρακτα τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντών, ο Όμιλος Aldemar Resorts οργάνωσε εβδομάδα εθελοντικών δράσεων σε Αθήνα, Πύργο και Κρήτη, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, εστιάζοντας στους παγκόσμιους στόχους του ΟΗΕ «Μηδενική φτώχεια», «Μηδενική πείνα», «Καλή υγεία και ευημερία» και «Λιγότερες ανισότητες».

Οι άνθρωποι του Ομίλου Aldemar Resorts επισκέφτηκαν το σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου, το Χαμόγελο του Παιδιού στον Πύργο Ηλείας και την Οργάνωση Γη και ετοίμασαν πάνω από 700 μερίδες φαγητού. Οι εργαζόμενοι του Ομίλου με χαρά ανταποκρίθηκαν και φέτος στο κάλεσμα  και συμμετείχαν μαζί με τις οικογένειες και τα παιδιά τους, περνώντας με αυτόν τον τρόπο στη νέα γενιά το μήνυμα «caring is sharing».

Κάνοντας πράξη την Οικονομίας της Φιλοξενίας, έναν όρο που εδραίωσε ο Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, και περιγράφει το επιχειρηματικό οικοσύστημα γύρω από αυτό που έχουμε συνηθίσει να ονομάζουμε τουρισμό, οι εταιρείες Unilever, Melissa-Κίκιζας, Μαλλιοπουλος, Εμπορική τροφοδοτική, Leader, Μεβγάλ, Διανομεύς, Τσατσάκης, Κορνελάκης και Avance προσέφεραν τις πρώτες ύλες για τις παραπάνω δράσεις.

Οι δράσεις του Ομίλου Aldemar Resorts όμως δεν σταματάνε εδώ. Με χορηγία ύψους 10.000€ σε οικοδομικά υλικά και εργασίες, στήριξαν την ανέγερση του νέου σπιτιού φιλοξενίας των παιδιών του «Χαμόγελο του Παιδιού» στην τοποθεσία Αλιγαριά, στον Πύργο Ηλείας, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα ξενοδοχεία του Ομίλου διέθεσαν είδη ιματισμού και τρόφιμα σε περισσότερους από 10 οργανισμούς σε Κρήτη και Πύργο, συνολικής αξίας 20.000€, ενώ μοιράστηκαν  δώρα φιλοξενίας καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στηρίζοντας το έργο φορέων όπως ο MDA Hellas, Μέριμνα, Παίδων Πεντέλης, ΕΛΕΠΑΠ, 50+ Hellas κλπ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, δήλωσε:

«Το αίσθημα πληρότητας που ένιωσα μετέχοντας στις φετινές δράσεις  είναι και το μόνο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει κάποιος. Προτρέπω όποιον μπορεί, στο βαθμό που μπορεί, να κάνει μια κίνηση αγάπης.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος