FOLLOW US: facebook twitter

Γιόρτασαν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων

Ημερομηνία: 29-10-2022 | Συντάκτης:

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 εορτάστηκε με λαμπρότητα στο Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων. Στην Κρέστενα, έδρα του δήμου, τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσης της Θεοτόκου Κρεστένων και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Δημήτρης Μπατζάκας. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων από την δημοτική αρχή και εκπροσώπους των σχολικών μονάδων και των σωμάτων ασφαλείας και αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η παρέλαση.

Στα Μακρίσια η ο δοξολογία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός Ελισάβετ Δρούγια, ενώ στο Καλλίκωμο η δοξολογία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός Μαρία Ηλιοπούλου. Ακολούθησε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο των χωριών.

Στην Ανδρίτσαινα, ο εορτασμός ξεκίνησε με δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου όπου τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Γεωργία Καρβέλα και στη συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων και ακολούθως η παρέλαση.

Αντίστοιχες και οι εκδηλώσεις στην Καλλιθέα όπου η δοξολογία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η προϊσταμένη του Δημοτικού Σχολείου Παναγιώτα Μάστορη. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και παρέλαση των μαθητών της περιοχής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος