FOLLOW US: facebook twitter

Γίνεται πραγματικότητα το οραματικό έργο του Πολύκεντρου στο δήμο Ζαχάρως

Ημερομηνία: 08-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Υπεγράφη η σύμβαση για την ανακαίνιση των παλαιών αποθηκών της ΑΤΕ από τον δήμαρχο και τον ανάδοχο του έργου

Με την διασφάλιση ενός πολύ σημαντικού και οραματικού έργου που θα καλύψει πολλές ανάγκες στο δήμο Ζαχάρως δίνοντας μια διαφορετική αναπτυξιακή προοπτική στην πόλη με την προώθηση και πολιτιστικών δράσεων, υποδέχθηκε την νέα χρονιά ο δήμος Ζαχάρως.

Ειδικότερα την παραμονή της πρωτοχρονιάς, τελευταία μέρα του 2020, ο δήμαρχος Ζαχάρως κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος υπέγραψε την σύμβαση με τον ανάδοχο για την κατασκευή του έργου < ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ  ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ>προϋπολογισμού: 1.325.000,15 Ευρώ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται

Το έργο αφορά την ανακαίνιση των αποθηκών της πρώην Αγροτικής Τράπεζας που τώρα ανήκουν στο δήμο Ζαχάρως απέναντι από το σχολικό συγκρότημα του γυμνασίου – λυκείου της πόλης που θα μετατραπεί σε Πολύκεντρο.

Το Πολύκεντρο,  εμβαδού 1086 τμ. που γίνεται πραγματικότητα αποτελεί ένα έργο που θα δώσει μια διαφορετική όψη στην πόλη και θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής στον Δήμο Ζαχάρως καθώς θα περιλαμβάνει: Σύγχρονη βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο, αίθουσα νέων τεχνολογιών, αίθουσα κινηματογράφου και μουσικής ,αίθουσα χορού και γυμναστικής. Η μελέτη περιλαμβάνει επίσης σύγχρονη κατασκευή εξωτερικών όψεων φιλικών προς το περιβάλλον και ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Ο δήμαρχος Κ. Αλεξανδρόπουλος δήλωσε ότι «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μετά από αρκετούς αγώνες και προσπάθειες φτάσαμε στην υπογραφή της σύμβασης του Πολύκεντρου της Ζαχάρως με τον ανάδοχο με απόλυτη διαφάνεια και όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Ένα έργο που θα δώσει μια άλλη πνοή στο δήμο μας και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των δημοτών». Τέλος ο δήμαρχος τόνισε ότι η εγκατάσταση του εργολάβου θα γίνει άμεσα και επιθυμεί όπως και ο ανάδοχος να έχουν μια καλή συνεργασία έτσι ώστε το έργο να ολοκληρωθεί εντός του χρονικού ορίζοντα που θέτει η σύμβαση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος