FOLLOW US: facebook twitter

Β. Γιαννόπουλος σε Δήμαρχο Πύργου: «Φτάνει ο εμπαιγμός και η κοροϊδία, θα αγωνιστούμε μαζί για την Πατρών-Πύργου»

Ημερομηνία: 11-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Δήμος Πύργου και Π.Ε. Ηλείας θα αγωνιστούν «μαζί» πέρα από παρατάξεις και κομματικές γραμμές, για την υλοποίηση κατασκευής του αυτοκινητόδρομου της Πατρών – Πύργου όπως τονίστηκε στη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψης του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου στο Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο.

Ο κ. Γιαννόπουλος, που βρέθηκε στο Λάτσειο, ανταποδίδοντας εθιμοτυπικά την επίσκεψη του κ. Αντωνακόπουλο πριν ένα μήνα στο Διοικητήριο, επισήμανε σε όλους τους τόνους, ότι οι Ηλείοι δεν μπορούν παρά να ζητούν ένα ασφαλές οδικό δίκτυο και πως αποτελεί προτεραιότητα όλων η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου. «Είναι προτεραιότητα για εμάς όχι μόνο η ασφάλεια- που είναι πολύ υψηλά- των Ηλείων πολιτών αλλά και η διασφάλιση πολύπλευρα της ανάπτυξης της Ηλείας. Η κατασκευή του δρόμου θα βοηθήσει τόσο τον τουρισμό όσο και την αγροτική παραγωγή. Επειδή θεωρώ ότι το έχετε θέσει στην ατζέντα σας πολύ υψηλά το συγκεκριμένο θέμα και μπορεί κάποιοι να σας έχουν παρεξηγήσει ότι υπερβαίνεται την εξουσίας σας, εγώ θέλω να σας συγχαρώ για τη δυναμική που έχετε επιδείξει και να τονίσω ότι τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και εμείς το είχαμε θέσει από την προεκλογική κιόλας περίοδο πρώτη προτεραιότητα μας. Το έργο αυτό είναι προαπαιτούμενο. Δε μπορούμε άλλο χωρίς το δρόμο. Φτάνει πια ο εμπαιγμός και η κοροϊδία. Είναι ένα ζήτημα που δεν μπορούμε να «χρωματίσουμε», είναι πέρα από πρόσωπα, παρατάξεις και κομματικές γραμμές. Σε αυτό θα είμαστε μαζί, θα είμαστε δίπλα και μαζί θα αγωνιστούμε!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος με τον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο να υπενθυμίζει ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε δεσμευθεί προεκλογικά από τον Πύργο μπροστά σε χιλιάδες κόσμο για το έργο. «Εγώ σε αυτό στέκομαι, στην αξιοπιστία του κ. Μητσοτάκη ο οποίος θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα κάνει ανακοινώσεις προς την θετική κατεύθυνση» σημείωσε ο κ. Αντωνακόπουλος.

«Ανυπομονώ να ενημερωθούμε για τα αποτελέσματα του κ. Καραμανλή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ελπίζω να είναι θετικά τα νέα και να έχουμε πλέον τον αυτοκινητόδρομο, όχι μόνο μέχρι το Βούναργο αλλά με σύνδεση της πρωτεύουσας του Νομού και φυσικά τη σύνδεση με την Αρχαία Ολυμπία και σε δεύτερο βαθμό το Πύργος- Τσακώνα» συμπλήρωσε ο κος Γιαννόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος