FOLLOW US: facebook twitter

Γιάννης Κουτσούκος: Στην πρώτη γραμμή, με σοβαρή και αξιόλογη προσφορά

Ημερομηνία: 27-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Δίπλα στη Φώφη Γεννηματά παρακολούθησε ο Γιάννης Κουτσούκος την παρουσίαση του Προγράμματος του Κινήματος Αλλαγής για την Οικονομική Ανάπτυξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία της η Φώφη Γεννηματά, που ανέπτυξε το πολιτικό πλαίσιο του προγράμματος, με 12+1 βασικούς άξονες και στη συνέχεια ακολούθησε η αναλυτική παρουσίαση του, που έκανε ο Νίκος Χριστοδουλάκης.

Ο Γιάννης Κουτσούκος, ως αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υπεύθυνος για τα οικονομικά και ασφαλιστικά θέματα, έχει την δική του συμβολή στην διαμόρφωση προγράμματος, καθώς όλη την περίοδο της καταστροφικής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σήκωσε το κύριο βάρος της αντιπαράθεσης και συνέγραψε τις βασικές εναλλακτικές προτάσεις με τη μορφή μάλιστα προτάσεων νόμου, ενώ συνεργάστηκε με τον Νίκο Χριστοδουλάκη για την ενσωμάτωσή τους στο πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής.

Είμαστε οι μόνοι που έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη, είμαστε δύναμη εξόδου από την κρίση, τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Μόνο εμείς θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε, δεν μπορεί και δεν τα κατάφερε ο κ. Τσίπρας με την υπερφορολόγηση, δεν μπορεί και δεν θα τα καταφέρει ο κ. Μητσοτάκης με τις οριζόντιες φοροαπαλλαγές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος