FOLLOW US: facebook twitter

Γιάννης Γκότσης: «Να ανεβάσουμε το επίπεδο της Θύελλας»

Ημερομηνία: 02-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα Καταραχίου μετά από ένα διάλειμμα ενός χρόνου, επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία της Ηλείας, θέλοντας αυτή τη φορά να κάνει μια προσπάθεια καθιέρωσης στην Α1 Ηλείας. Η Διοίκηση της ομάδας του Καταραχίου κράτησε πέρυσι στον πάγκο τον Γιάννη Γκότση και δικαιώθηκε με την επιλογή της καθώς ο 37χρονος προπονητής την επανέφερε στην Α1. H Θύελλα, με μέσο όρο ηλικίας τα 25 έτη, ήταν σταθερά στην πρώτη τριάδα της Α2 μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου που διεκόπη το πρωτάθλημα και δικαίως πήρε την άνοδο, έχοντας συνολικό απολογισμό 13 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με παθητικό 21 γκολ. Αλλά και την 3η καλύτερη επίθεση μετά τον πρωταθλητή Ερμή και τον Κεραυνό Βρίνας. Μάλιστα, διακρίθηκε και στο Κύπελλο Ηλείας, όπου έφτασε μέχρι τους «16», αποκλείοντας την Ολυμπιάδα Γουμέρου στη 2η Φάση.

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας, Γιάννης Γκότσης, μίλησε στην «Πρωινή», αρχικά για την ανανέωση της συνεργασίας: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για την άψογη συνεργασία που είχαμε την προηγούμενη χρονιά και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, παραμένοντας και φέτος. Το μεγάλο ευχαριστώ όμως ανήκει στους ποδοσφαιριστές μου καθώς η επιτυχία της ομάδας μας ανήκει σ’ αυτούς. Πέρα από πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, είχαμε και αρκετούς έμπειρους παίκτες, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου. Ήταν δίπλα μου και με στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Στην ερώτησή μας, αν πίστευαν εξαρχής στην άνοδο, ο διαρκώς ανερχόμενος Γιάννης Γκότσης απάντησε: «Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στόχος ήταν η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία της Ηλείας. Ο ανταγωνισμός στην Α2 ήταν μεγάλος μέχρι και την ημέρα που διακόπηκε το πρωτάθλημα. Ερμής Πλατάνου, Βρίνα, Δάφνη και Εθνικός Γερακίου μαζί και η Θύελλα, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και προσέφεραν στο πρωτάθλημα μια διαφορετική αίγλη, καθώς μέχρι και τη τελευταία ήμερα όλες διεκδικούσαν τον τίτλο! Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες».

Όσο για το στόχο της νέας σεζόν, είπε: «Στόχος μας είναι να παραμείνει ο κορμός ίδιος από παίκτες και με δυο-τρεις προσθήκες να ανεβάσουμε το επίπεδό μας, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και όλα τα άλλα θα έρθουν ως αποτέλεσμα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος