FOLLOW US: facebook twitter

Γιάννης Αργυρόπουλος-«Όραμα Δημιουργίας»: «Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των καρκινοπαθών»

Ημερομηνία: 15-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Υγεία

Με αφορμή το κεντρικό θέμα τοπικής εφημερίδας στο φύλλο της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ σε μερίδα του τοπικού τύπου για τον καθημερνό «Γολγοθά» που βιώνουν δεκάδες συμπολίτες μας καρκινοπαθείς και οι οικογένειες τους πρέπει να αποτελέσει πεδίο προβληματισμού για όλους τους αιρετούς του δήμου μας και γενικότερα του νομού. Οι μαρτυρίες τους για την ταλαιπωρία που υφίστανται είναι συγκλονιστικές και μας θέτουν όλους προ των ευθυνών μας.

Η άμεση επαναλειτουργία του Ογκολογικού Ιατρείου που διευκόλυνε τους ασθενείς για την συνταγογράφηση των φάρμακων τους πρέπει να αποτελέσει πρωταρχικό μέλημα της Διοίκησης του νοσοκομείου. Είναι απαράδεκτο να καλούνται υπό αντίξοες συνθήκες να ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα στην Πάτρα για να γράψουν τα φάρμακα τους.

Επιπλέον θα πρέπει να τροποποιηθεί ο οργανισμός του νοσοκομείου και να συμπεριληφθεί σ’ αυτόν η λειτουργία Ογκολογικού Τμήματος που θα προσφέρει ολοκληρωμένη ιατρική και φαρμακευτική φροντίδα στους ασθενείς.Η νέα Δημοτική Αρχή του Πύργου θα πρέπει να μπει μπροστάρης σ’ αυτή τη διεκδίκηση που θα αναβαθμίσει συνολικά τη λειτουργία του νοσοκομείου.

Στον ευαίσθητο χώρο της υγείας δεν πρέπει να υπεισέρχονται μικροπολιτικές, υστεροβουλίες και ρουσφέτια, αλλά απαιτούνται σοβαρές διεκδικήσεις και τομές στην κατεύθυνση της πραγματικής εξάλειψης του ανθρώπινου πόνου»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος