FOLLOW US: facebook twitter

Για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση

Ημερομηνία: 31-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

EUROKINISSI

Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή το άρθρο του Δημήτρη Μπαξεβανάκη «Στην αρχή μιας νέας σελίδας» την προσέγγισή του και το σχολιασμό για τα δρώμενα στην κεντρική πολιτική σκηνή τον τελευταίο καιρό. Στην φιλότιμη προσπάθεια του βουλευτή να αιτιολογήσει τα δύσκολα μέτρα που κλήθηκε και ο ίδιος να ψηφίσει, μία μόνο ένσταση έχω. Αν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αναμετριέται με το χθες, τότε σίγουρα θα βρει πολλούς πολίτες έτοιμους να δείξουν κατανόηση στο δρόμο που επέλεξε για να αντιμετωπίσει τα αδιέξοδα.

Αν όμως μετράει το μπόι της με το αύριο, με τα όνειρα και τις ελπίδες που στάλαξε στις ψυχές των Ελλήνων, τότε ο απολογισμός της «πρώτη φορά αριστερά» είναι πολύ φτωχός.

Κι αν ο πρωθυπουργός αι ο ΣΥΡΙΖΑ ομολογούν σήμερα ότι έζησαν τη δική τους περίοδο των ψευδαισθήσεων, η κοινωνία δεν μπορεί να συμπάσχει μαζί τους. Δικαιούται να αναζητά τον «οδικό χάρτη» που θα τη βγάλει στο ξέφωτο. Γιατί, φίλε Δημήτρη, πιστεύει (η κοινωνία) ότι ο εφιάλτης που βιώνει 7 χρόνια τώρα πρέπει να τελειώσει. Για να μπορέσουν να πάρουν κάποτε και τα όνειρα εκδίκηση…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος