FOLLOW US: facebook twitter

Για απόπειρα βιασμού 21χρονης κατηγορείται 64χρονος στη νότια Ηλεία

Ημερομηνία: 20-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Συνελήφθη από το ΑΤ Κρεστένων και θα απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη

Toυ Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Mε πολλή προσοχή ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας υπόθεση απόπειρας βιασμού 21χρονης από 64χρονο σε τοπική κοινότητα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Η καταγγελία έγινε αργά το απόγευμα στο ΑΤ Κρεστένων την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου από την 21χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, η κοπέλα κατήγγειλε ότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο 64χρονος επιχείρησε να τη βιάσει μέσα στο αυτοκίνητό του σε απόμερο μέρος, βγάζοντας τα ρούχα της.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η κοπέλα αντιστάθηκε και, αφού απέτρεψε τον βιασμό, μετέβη μαζί με συγγενικό της πρόσωπο στο ΑΤ Κρεστένων για να καταγγείλει το συμβάν.

Το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 64χρονο καταγγελλόμενο και σχημάτισαν εις βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα βιασμού. Ο συλληφθείς, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αρνείται όσα του καταλογίζονται, οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή την ερχόμενη Πέμπτη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος