FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Γ.Α.: Ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις για την οικονομική ενίσχυση

Ημερομηνία: 05-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έληξε στις 31 Δεκεμβρίου η διορία υποβολής αίτησης στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. για την οικονομική ενίσχυση των σωματείων και πλέον έχει ξεκινήσει η «θεραπεία». Συνολικά 5.224 σωματεία έχουν κάνει αίτηση για να μπουν στο Μητρώο. Από αυτά έχουν ελεγχθεί τα 4.318 και τα 2.983 έχουν εγγραφεί ήδη και έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές των Ομοσπονδιών, στη χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και φυσικά θα εισπράξουν το οικονομικό βοήθημα της Γ.Γ.Α..

Θα ακολουθήσει η περίοδος «θεραπείας» μέχρι τις 22 Ιανουαρίου, όπου θα ζητηθούν τα συμπληρωματικά έγγραφα από όσα σωματεία δεν ελέγχθηκαν και δεν έχουν εγγραφεί, ενώ θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος και στα υπόλοιπα 906 που δεν έχουν ανοίξει ακόμα οι φάκελοί τους.

Να σημειωθεί ότι το Μητρώο δεν κλείνει και τα σωματεία θα μπορούν κανονικά να συνεχίσουν τις αιτήσεις τους και μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας για την οικονομική ενίσχυση. Οι λίστες για τις εκλογές θα κλείσουν, αφού αυτές προκηρυχθούν από τις εκάστοτε Ομοσπονδίες, σταλεί η λίστα στη Γ.Γ.Α. και επιστραφεί ελεγμένη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος