FOLLOW US: facebook twitter

Άφησε πάλι τη «σφραγίδα» της!: «Γεύμα Αγάπης» για 30 ωφελούμενους από την Κοινωφελή Επιχείρηση δήμου Ήλιδας

Ημερομηνία: 01-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Πάντα δίπλα στο συνάνθρωπο, πάντα δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, κανένας μόνος, κανένα άδειο τραπέζι τις γιορτινές ημέρες… αυτή είναι η φιλοσοφία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Ήλιδας και αυτό κάνει πράξη.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση είναι παρούσα όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας, ήταν παρούσα το Πάσχα, ήταν παρούσα το Δεκαπενταύγουστο, ήταν παρούσα και ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, προσφέροντας για ακόμη μία φορά ένα ‘Γεύμα αγάπης’ σε αυτούς που ήταν μόνοι και είχαν ανάγκη.

Στήριξαν το συνάνθρωπο

Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κα Αλεξία Κοτσαύτη- Παπαζαφειροπούλου ανέλαβε για ακόμη μία φορά την διοργάνωση του ‘Γεύματος’ έχοντας στο πλευρό της τους εργαζόμενους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, οι οποίοι αν και ήταν ημέρα αργίας άφησαν τα σπίτια τους για να προσφέρουν στο συνάνθρωπο.

Καθοριστική ήταν η συμβολή δωρήτριας, η οποία όπως και τον Δεκαπενταύγουστο έτσι και τώρα προσέφερε με ανιδιοτέλεια θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία της. Χάρη στην προσφορά της κατέστη εφικτό να ετοιμαστούν και να διανεμηθούν περισσότερα από 30 ‘Γεύματα Αγάπης’, με βασικό τους συστατικό τον παραδοσιακό βακαλάο, ενώ οι εργαζόμενοι του Κ.Η.Φ.Η. προσφέρθηκαν και ετοίμασαν παραδοσιακό χαλβά για να γλυκάνουν τους ωφελούμενους!

Λόγω των υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, ούτε αυτή τη φορά στρώθηκε τραπέζι στη δομή, αλλά έγινε η διανομή των μερίδων στους ωφελούμενους με την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας.

Σε κάθε περίπτωση η διανομή στέφθηκε με επιτυχία, οι ωφελούμενοι δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους, όπως δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι αισθάνθηκαν ότι με την κίνηση αυτή χάρισαν χαμόγελα και αισιοδοξία σε συνανθρώπους τους.

«Το έχω ξαναπεί ότι για όλους εμάς που βρισκόμαστε στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση προτεραιότητά μας είναι ο άνθρωπος και κάθε μας προσπάθεια είναι στην κατεύθυνση του να προσφέρουμε ανακούφιση ακόμη και με τα λίγα μέσα που διαθέτουμε ως δομή. Έτσι και αυτή τη φορά οργανώσαμε ένα ‘Γεύμα Αγάπης’ με στόχο να κάνουμε τους ωφελούμενους να αισθανθούν καλύτερα και να στρώσουν με αξιοπρέπεια το εορταστικό τους τραπέζι. Φυσικά, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την δωρεά της κυρίας που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της και χωρίς τους εργαζόμενους της δομής που ανταποκρίθηκαν με συνέπεια και αυτή τη φορά και τους ευχαριστώ όλους θερμά. Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κάνουμε το καλύτερο δυνατό» ανέφερε η κα Κοτσαύτη- Παπαζαφειροπούλου, η οποία υπογράμμισε ότι αυτή την δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης που προκαλεί και οικονομική κρίση, απαιτείται ενότητα και στήριξη από όλους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος