FOLLOW US: facebook twitter

Γερμανός: “Ορθή διαχείριση” η ευχή για το 2019

Ημερομηνία: 03-01-2019 | Συντάκτης:

Τους αιρετούς και τους φορείς του τόπου υποδέχθηκε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στο χαιρετισμό του έδωσε ένα ενότητας, ακολουθώντας όσα νωρίτερα είχε αναφέρει στην Π.Ε. Ηλείας ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γεωργιόπουλος για τις επιτυχίες που έχει η ομαδική δουλειά και η συνεργασία.

Αναφερόμενος στα οικονομικά δεδομένα της χρονιάς που έφυγε για την Ι.Μ. Ηλείας ο Μητροπολίτης τόνισε πως τόσο τα έσοδα, όσο και τα έξοδα ήταν ελαφρώς αυξημένα, αλλά το υπόλοιπο είναι μικρότερο. Αρκεί όμως να καλύψει τις ανάγκες της Μητρόπολης.

Τα στοιχεία θα δημοσιευθούν στο τέλος του μήνα. Ο Μητροπολίτης Ηλείας αποκάλυψε πάντως πως πίσω από την Αρχιεπισκοπή και την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, η Μητρόπολη της Ηλείας κατατάσσεται τρίτη στα κοινωνικά έξοδα με περίπου εφτά εκατομμύρια ευρώ, στον κοινωνικό απολογισμό.

Κατά την κοπή της πίτας ο Μητροπολίτης Ηλείας, επανέλαβε την ευχή του Αποστόλου Παύλου που αναφέρει «Βλέπετε πῶςἀκριβῶςπεριπατεῖτε, μήὡςἄσοφοιἀλλ’ ὡς σοφοί, ἐξαγοραζόμενοιτόν καιρόν, ὅτιαἱἡμέραιπονηραίεἰσί»… εννοώντας την καλή χρήση του χρόνου… “Ευχή μου προς όλους είναι προσέχουμε στη ζωή μας, να ζούμε με το φώς, με πάσαν ακρίβεια και λεπτομέρεια” είπε ο Ηλείας κ.κ. Γερμανός…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος