FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: «Τα καλύτερα είναι μπροστά»

Ημερομηνία: 19-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Γ.Ε.Π. Ηρακλής επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην Α2 ΕΣΚΑΗ και ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του δηλώνει την ικανοποίησή του γι’ αυτή την εξέλιξη και ευελπιστεί τη νέα σεζόν να ζήσει ακόμα πιο όμορφες στιγμές: «Άπαντες στην ομάδα του Ηρακλή πληροφορηθήκαμε με μεγάλη ικανοποίηση τις οριστικές αποφάσεις της ΕΣΚΑ-Η σχετικά με την επικύρωση των βαθμολογιών της φετινής αγωνιστικής περιόδου και την τελική μορφή των πρωταθλημάτων για την σεζόν 2020/21, σύμφωνα με τις οποίες η ομάδα της πόλης μας κατέκτησε κι επίσημα το εισιτήριο της ανόδου στην Α2 ΕΣΚΑΗ. Η απόφαση αυτή φέρνει ξανά, μετά από αρκετά χρόνια, την Γ.Ε.Π. Ηρακλής και την πόλη μας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της ΕΣΚΑΗ και ευελπιστούμε ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ζήσουμε ακόμα πιο όμορφες και έντονες στιγμές, γιορτάζοντας όλοι μαζί νέες μεγάλες επιτυχίες στην ανώτερη κατηγορία.

Σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα μας στιγμή, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους συμμετείχαν στο φετινό όμορφο και επιτυχημένο ταξίδι του Ηρακλή, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία και στην τελική επίτευξη της ανόδου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους χορηγούς της ομάδας μας, οι οποίοι στηρίζουν το πλάνο της Γ.Ε.Π. Ηρακλής και δίνουν μαζί μας τον σημαντικό αγώνα για την ανάπτυξη και σταδιακή καταξίωση του πυργιώτικου μπάσκετ στην ΕΣΚΑΗ. Παράλληλα, θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της ομάδας μας, Γιώργο Μπεκρή, για την σημαντική δουλειά και το αξιόλογο έργο του, καθώς κατάφερε να παρουσιάσει ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο εντός παρκέ με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, καθώς φυσικά και όλους τους παίκτες, οι οποίοι από τον Αύγουστο μέχρι και τα μέσα Μαρτίου προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις και έδωσαν τα πάντα, ώστε να βρεθεί η ομάδα στην θέση που βρίσκεται σήμερα.

Πλέον, ο σχεδιασμός του Ηρακλή Πύργου για τη νέα απαιτητική αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση ανακοινώσουμε τις πρώτες κινήσεις ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΗ. Οι προσδοκίες πλέον είναι ακόμα μεγαλύτερες, διότι σημασία εκτός από τη συνέπεια έχει και η συνέχεια, γεγονός που άπαντες στον Ηρακλή θέλουμε να μας χαρακτηρίζει ως ομάδα.

Τα καλύτερα για την ομάδα μας και το μπάσκετ της πόλης μας είναι μπροστά…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος