FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Συγχαρητήρια ανακοίνωση για Σαλάι, Μπουγά

Ημερομηνία: 19-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια δύο δικά της παιδιά, τα οποία «άνοιξαν τα φτερά τους» το φετινό καλοκαίρι και μεταγράφηκαν σε ομάδες της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Τον Σπύρο Σαλάι που μετακόμισε στον Α.Σ. Καρδίτσας και τον Κωνσταντίνο Μπουγά που μεταπήδησε στον Α.Σ. Κόροιβο Αμαλιάδας.

Οι δύο αθλητές, οι οποίοι αναδείχθηκαν μέσα από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, κατάφεραν μέσα από την επιμονή και την συνεχή σκληρή δουλειά στις ομάδες που αγωνίστηκαν, να «τραβήξουν τα βλέμματα» και να πραγματοποιήσουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος θα συναντήσει στον Κόροιβο ένα ακόμα παιδί της οικογένειας του Ηρακλή, τον διεθνή με την Ελπίδων, Διονύση Τάταρη, ο οποίος μετακόμισε επίσης το φετινό καλοκαίρι στην ομάδα της Αμαλιάδας.

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής αισθάνεται υπερήφανη για την εξέλιξη των παιδιών της Ακαδημίας της και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στα νέα κεφάλαια της καριέρας τους. Η οικογένεια του Ηρακλή θα είναι πάντα εδώ σε ό,τι χρειάζονται.

Παράλληλα, αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και περήφανοι για το αξιόλογο προπονητικό πρόγραμμα και το έργο που συντελείται όλα αυτά τα χρόνια στην Ακαδημία της ομάδας μας, από την οποία αναδεικνύονται συνεχώς αθλητές που διακρίνονται τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Δίνουμε την υπόσχεση ότι η σωστή και σκληρή αυτή δουλειά θα συνεχιστεί αμείωτα, με γνώμονα την ανάδειξη των ταλέντων και του μπάσκετ της πόλης μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος