FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Σε ευχάριστο κλίμα η κοπή της πίτας

Ημερομηνία: 05-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο κέντρο «Ακροβάτης» στην κεντρική πλατεία του Πύργου «χτύπησε» δυνατά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η «καρδιά» της ομάδας μπάσκετ της Γ.Ε.Π. Ηρακλής. Σε μία πολύ όμορφη βραδιά μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, σύσσωμη η οικογένεια του Ηρακλή συγκεντρώθηκε στον «Ακροβάτη» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό τόσο ο Δήμαρχος Πύργου, κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, όσο και ο Σύμβουλος Περιφερειάρχη για θέματα Ολυμπισμού και Αθλητισμού, κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Κεντρικό τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο δημιουργός, προπονητής και «ψυχή» της ομάδας μας, Σάκης Διαμαντόπουλος, ο οποίος βραβεύτηκε και τιμήθηκε για την προσφορά του τόσο στη Γ.Ε.Π. Ηρακλής όσο και στο ηλειακό μπάσκετ εν γένει.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ειδική βράβευση από την διοίκηση του συλλόγου προς τους βασικούς χορηγούς της ομάδας. Συγκεκριμένα βραβευτήκαν για την προσφορά τους και την σημαντική ηθική και οικονομική τους ενίσχυση προς τα τμήματα της Γ.Ε.Π. Ηρακλής οι επιχειρήσεις: AEGEAN ΤΑΧΙ OIL, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ, EL GRECO, ΤΕΡΖΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ, SILK OIL ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και ALBATROS.

Σύσσωμο το Δ.Σ. ευχήθηκε στους αθλητές, στο τεχνικό τιμ και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας καλή χρονιά με υγεία, να συνεχίσουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του Ηρακλή και να επιτύχουν όλους τους στόχους που έχουν τεθεί. Επιπροσθέτως, τονίστηκε ότι η Διοίκηση πιστεύει πολύ στην ομάδα, στηρίζει την προσπάθεια και θα είναι σταθερά κοντά σε όλα τα τμήματα με βασική επιδίωξη την συνεχή πρόοδο και ανάπτυξή τους, ώστε να συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν.

Οι 6 τυχεροί της βραδιάς έλαβαν από ένα συμβολικό δώρο και η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε υπό τις όμορφες μουσικές και τα νόστιμα φαγητά που ετοίμασε το κέντρο «Ακροβάτης» για την ομάδα.

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το κέντρο «Ακροβάτης» για την άψογη εξυπηρέτηση και τη συμβολή του στην όμορφη βραδιά του Συλλόγου μας. Παράλληλα, ευχαριστεί πολύ τον κ. Λάμπρο Τσακριλή για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος