FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Πήρε Γεωργόπουλο, Φραγκούλη

Ημερομηνία: 22-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση δύο παικτών, του Λεωνίδα Γεωργόπουλου και του Παναγιώτη Φραγκούλη.

Ο Γεωργόπουλος  είναι 29 ετών, πάουερ φόργουορντ με ύψος 1.88 μ.. Ο δυναμικός φόργουορντ, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα έπειτα από δύο σεζόν, αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Ίφιτο Πύργου, αποτελώντας βασικό μέλος της ομάδας που τη σεζόν 2017-2018 πανηγύρισε αήττητη την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ1  ΕΣΚΑ Η και την άνοδο στη Β΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Εκτός των Ηρακλή και Ίφιτου, ο 29χρονος αθλητής έχει αγωνιστεί επιπλέον και στην ομάδα του Πύργου ’99,  όπου πανηγύρισε επίσης δύο διαδοχικές ανόδους, φτάνοντας από την Γ΄ Κατηγορία της ΕΣΚΑΗ στην Α2.

Ο Φραγκούλης

Ο Παναγιώτης Φραγκούλης είναι 25 ετών, γκαρντ με ύψος 1.80μ.. Ο Πυργιώτης παίκτης, ο οποίος επιστρέφει ουσιαστικά στην ομάδα, καθώς αναδείχθηκε μέσα από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον  Ίφιτο,  αποτελώντας μάλιστα έναν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ομάδας που τη σεζόν 2016-2017 πανηγύρισε αήττητη την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ2 ΕΣΚΑΗ και την άνοδο στη Γ1 Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής καλωσορίζει  τους δύο παίκτες και πάλι στην οικογένεια του Ηρακλή και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος