FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Ηχηρή μεταγραφή Λαμπρόπουλου

Ημερομηνία: 11-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον 30χρονο Πυργιώτη φόργουορντ, Γιάννη Λαμπρόπουλο, ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΗ.

Ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος διακρίνεται για το μακρινό του σουτ αποτελώντας έναν από τους ικανότερους σουτέρ της ΕΣΚΑΗ τα τελευταία χρόνια, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πύργου και να ενισχύσει με την εκτελεστική δεινότητα και την αμυντική προσήλωση που διακρίνουν το παιχνίδι του, την προσπάθεια του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ.

Ο έμπειρος αθλητής, ο οποίος την τελευταία επταετία έχει διακριθεί στα γήπεδα της ΕΣΚΑΗ κυρίως με την φανέλα του Ολυμπιονίκη, μεταγράφηκε στην ομάδα της Αρχαίας Ολυμπίας το καλοκαίρι του 2014 αποτελώντας έκτοτε βασικό στέλεχος της ηλειακής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ. Ο Πυργιώτης Forward παρέμεινε στον Ολυμπιονίκη μέχρι την σεζόν 2017/18, κατά την οποία μέτρησε κατά μέσο όρο 5,8 πόντους με 1,4 εύστοχα τρίποντα ανά αγώνα (συνολικά 144 πόντους με 34 εύστοχα τρίποντα). Την αγωνιστική περίοδο 2018/19 ο ικανότατος σκόρερ φόρεσε την φανέλα της Α.Ε. Λεχαινών αποτελώντας βασικότατο στέλεχος της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ, στο οποίο κατέγραψε κατά μέσο όρο 9,2 πόντους με 2,1 εύστοχα τρίποντα ανά αγώνα (συνολικά 230 πόντους με 52 εύστοχα τρίποντα), ενώ την επόμενη σεζόν επέστρεψε και πάλι στον αγαπημένο του Ολυμπιονίκη όντας εκ των κορυφαίων παικτών του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ, έχοντας κατά μέσο όρο 11,3 πόντους με 2,7 εύστοχα τρίποντα ανά αγώνα (συνολικά 204 πόντους με 49 εύστοχα τρίποντα). Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο έμπειρος αθλητής πρόλαβε να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιονίκη σε τρεις αγώνες της Α1 ΕΣΚΑΗ πριν την οριστική διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας, μετρώντας συνολικά 17 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα (μ.ο. 5,7 πόντους).

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής καλωσορίζει τον έμπειρο αθλητή στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος