FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Επιστροφή Κώστα Σκαλτσά

Ημερομηνία: 23-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Γ.Ε. Πύργου Ηρακλής ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον 19χρονο γκαρντ Κώστα Σκαλτσά, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, που θα βρει την ομάδα στην Α2 ΕΣΚΑΗ.

Ο Πυργιώτης μπασκετμπολίστας, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα έπειτα από απουσία ενός χρόνου, αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Ακαδημίας του Ηρακλή, έχοντας υπάρξει βασικότατο στέλεχος όλων των τμημάτων υποδομής της ομάδας. Προ διετίας, ο ταλαντούχος αθλητής αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ανδρικού τμήματος του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΗ, πετυχαίνοντας κατά μέσο όρο 13,9 πόντους ανά παιχνίδι. Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, πραγματοποίησε το παραπάνω βήμα αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ με την φανέλα του Παναχαϊκού, με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, σημειώνοντας συνολικά 79 πόντους (μ.ο. 4,5 πόντους ανά παιχνίδι) και ευστοχώντας σε 12 προσπάθειες τριών πόντων. Πλέον, ο νεαρός αθλητής επιστρέφει και πάλι στη Γ.Ε.Π. Ηρακλής ενισχύοντας τις προσπάθειες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ.

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής καλωσορίζει και πάλι τον Κώστα στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος