FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Ενίσχυση με Κοντάρη

Ημερομηνία: 05-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον 33χρονο Πυργιώτη σέντερ Αλέξανδρο Κοντάρη για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ.

Ο Κοντάρης, ο οποίος κατά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιονίκη Αρχ. Ολυμπίας μέχρι την οριστική διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας, συμφώνησε να συνεχίσει στον Ηρακλή, ενισχύοντας σημαντικά με το ύψος του και την ικανότητά του σε επίθεση και ριμπάουντ την front line της ομάδας.

Ο έμπειρος αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 στον Γ.Α.Σ. Πανηλειακό, με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε για μια τετραετία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ. Το καλοκαίρι του 2015 μετακινήθηκε στον Ολυμπιονίκη, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ. Την αγωνιστική περίοδο 2018/19 ο ψηλόσωμος σέντερ φόρεσε την φανέλα της Α.Ε. Λεχαινών, με την οποία πραγματοποίησε 19 συμμετοχές στην Α1 ΕΣΚΑΗ, πετυχαίνοντας κατά μέσο όρο 2,8 πόντους ανά αγώνα (συνολικά 54 πόντους), ενώ τη σεζόν 2019/20 ενίσχυσε την Γ.Ε.Π. Ίφιτος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΗ, πετυχαίνοντας κατά μέσο όρο 8,75 πόντους (συνολικά 70 πόντους με 4 εύστοχα τρίποντα) σε 8 αγώνες.

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής καλωσορίζει τον έμπειρο αθλητή στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος