FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Έναρξη εγγραφών και πρόγραμμα προπονήσεων

Ημερομηνία: 06-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές νέων αθλητών στην Ακαδημία μπάσκετ της Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Η εγγραφή είναι δωρεάν, ενώ υπάρχει ειδική πρόβλεψη για διευκολύνσεις σε πολύτεκνους, άνεργους και ευπαθείς ομάδες.

Ώρες εγγραφών: Από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες των προπονήσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου «Γεώργιος Βασιλακόπουλος».

Το τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας στελεχώνεται από Προπονητές-Καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Προπονητής στα αγωνιστικά τμήματα ομάδας μας και την φετινή αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Γιώργος Μπεκρής, συνεχίζοντας το επιτυχημένο έργο της περσινής σεζόν. Στην εκπαίδευση-εκγύμναση των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων της Ακαδημίας μας (Μίνι/Προμίνι), θα είναι, μαζί με το Γιώργο Μπεκρή, οι πτυχιούχοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Φώτης Νικολόπουλος, Χάρης Λόλας και Διονύσης Ζάγκλης.

Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε επίσημα το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων των αγωνιστικών τμημάτων της Γ.Ε.Π. Ηρακλής για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται προσωρινά στην πίσω αίθουσα του Κλειστού, καθώς το παρκέ της κεντρικής σάλας τελεί υπό επισκευή. Πάντα με την πλήρη εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ανακοινωθεί από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, καθώς και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του Covid-19, έτσι ώστε να διασφαλιστεί προπάντων η υγεία των αθλητών, των προπονητών και των οικογενειών τους, το οποίο αποτελεί βασική προτεραιότητα όλων μας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η κεντρική σάλα του Κλειστού Γυμναστηρίου θα είναι έτοιμη σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να παραδοθεί προς χρήση στις ομάδες και τους αθλητές. Τέλος, τις αμέσως επόμενες μέρες ευελπιστούμε ότι θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε επίσημα το προσωρινό πρόγραμμα προπονήσεων και για τα ανοιχτά γήπεδα της Αγίας Βαρβάρας.

Αναλυτικά το οριστικό πρόγραμμα προπονήσεων των αγωνιστικών τμημάτων του Ηρακλή για τη νέα χρονιά:

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες επικοινωνήστε με τους Υπεύθυνους της ομάδας:

Τηλ. επικοινωνίας: 6989439102 (Γιώργος Μπεκρής), 6977794924 (Φώτης Νικολόπουλος), 6974331572 (Χάρης Λόλας), 6972815140 (Διονύσης Ζάγκλης)

E-mail: iraklispyrgoubc@gmail.com

Blog: iraklispbc.blogspot.com

Facebook: Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου

Instagram: iraklispyrgou.bc

Έλα κι εσύ να μάθεις και να αγαπήσεις το μπάσκετ μαζί μας! Έλα κι εσύ στον Ηρακλή Πύργου!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος