FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Εκτός έδρας ξεκίνημα για Παίδες και Εφήβους

Ημερομηνία: 15-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στα γραφεία της ΕΣΚΑΗ στην Πάτρα, ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση των πρωταθλημάτων Παίδων και Εφήβων της ΕΣΚΑΗ.

Τα δύο τμήματα της Γ.Ε.Π. Ηρακλής, τα οποία αγωνίζονται αμφότερα στην Α’ Κατηγορία των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΣΚΑΗ, τοποθετήθηκαν στον 3ο (Παίδες) και στον 2ο (Έφηβοι) Όμιλο αντίστοιχα, ενώ κληρώθηκαν να εκκινήσουν εκτός έδρας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, το Παιδικό τμήμα της Γ.Ε.Π. Ηρακλής θα ταξιδέψει στην Πάτρα όπου θα αντιμετωπίσει την Ε.Α. Πατρών, ενώ το Εφηβικό τμήμα θα κάνει πρεμιέρα επίσης στην Πάτρα απέναντι στην ομάδα της Προοδευτικής Πατρών.

Αναλυτικά, ο 3ος Όμιλος στον οποίο συμμετέχει το Παιδικό τμήμα της ομάδας μας απαρτίζεται από τις ακόλουθες ομάδες: Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου, Αίολος Αγυιάς, Ε.Α. Προμηθέας 2014, Α.Σ. Απόλλων Πατρών, Α.Γ.Ε. Ζακύνθου, Ε.Α. Πατρών.

Αντιστοίχως, ο 2ος Όμιλος στον οποίο συμμετέχει το Εφηβικό τμήμα της ομάδας μας απαρτίζεται από τις εξής ομάδες: Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου, Παναχαϊκή Γ.Ε., Α.Ε. Αγυιά Πατρών, Α.Γ.Σ. Κεραυνός Αιγίου, Α.Ο.Π.Α. Έσπερος, Ε.Α. Πατρών, Ε.Α. Παραλίας, Α.Ο. Προοδευτική Πατρών.

Οι επιχειρήσεις “ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” ΚΑΙ “COFFEE FLAVOR” μεγάλοι χορηγοί του εφηβικού τμήματος

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής ανακοίνωσε ότι μεγάλοι χορηγοί του Εφηβικού τμήματος της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2019/2020 θα είναι η επιχείρηση συσκευασίας, υλικών καθαρισμού και χαρτικών «ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» και η επιχείρηση εμπορίου καφέ «COFFEE FLAVOR».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «οι επιτυχημένες επιχειρήσεις της πόλης μας, οι οποίες στηρίζουν σταθερά κάθε χρόνο τον αθλητισμό του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής, θα αποτελέσουν τους κεντρικούς χορηγούς των Εφήβων της Γ.Ε.Π. Ηρακλής, στηρίζοντας την προσπάθειά τους να πραγματοποιήσουν μία ακόμη επιτυχημένη σεζόν, έπειτα από την περσινή εξαιρετική τους πορεία μέχρι το Final-6 της ΕΣΚΑΗ.

Η επιχείρηση συσκευασίας, υλικών καθαρισμού και χαρτικών «ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» θα διαφημίζεται στο εμπρόσθιο τμήμα της φετινής εμφάνισης του Εφηβικού, ενώ η επιχείρηση εμπορίου καφέ «COFFEE FLAVOR» θα διαφημίζεται στο οπίσθιο τμήμα της εμφάνισης.

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Τρύφωνα Βασιλόπουλο και την επιχείρησή του, καθώς επίσης και την επιχείρηση COFFEE FLAVOR, για την σημαντική οικονομική και ηθική τους υποστήριξη, καθώς και για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο έργο που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος