FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Άλλες δύο μεταγραφές

Ημερομηνία: 13-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τα αδέρφια Γιώργο Κωσταρέλλο (φόργουορντ/σέντερ, 25 ετών, 1.95 μ.) και Γιάννη Κωσταρέλλο (γκαρντ, 21 ετών, 1.88 μ.) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιώργος, ο οποίος επιστρέφει και πάλι στην ομάδα έπειτα από δύο χρόνια, πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ από τον Α.Γ.Σ. Πύργος ’99, με τον οποίο πανηγύρισε την σεζόν 2011/12 την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΚΑΗ. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Ηρακλή έχοντας σημαντική παρουσία με την φανέλα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΗ. Το 2018 μετακόμισε στον Α.Ο. Ολυμπιονίκης Αρχ. Ολυμπίας, με τον οποίο αγωνίστηκε στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της ΕΣΚΑΗ, όπου παρέμεινε και την περσινή αγωνιστική περίοδο κατά την οποία συνδύασε το μπάσκετ με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 2,3 πόντους ανά παιχνίδι.

Ο Γιάννης, ο οποίος αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Ακαδημίας του Ηρακλή όντας βασικότατο στέλεχος όλων των τμημάτων της ομάδας, επιστρέφει και πάλι στον Πύργο έπειτα από τρία χρόνια.

Την αγωνιστική περίοδο 2016/17, ο ταλαντούχος αθλητής αγωνίστηκε με το ανδρικό τμήμα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΗ συνεισφέροντας σημαντικά στην είσοδο της ομάδας μας στα play-off ανόδου. Την επόμενη χρονιά μετακόμισε στην Πάτρα και τον Αίαντα Α.Σ.Α.Α. αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ, ενώ ακολούθως μεταπήδησε στην ιστορική Ε.Α. Πατρών, με την οποία αγωνίστηκε εκ νέου στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΚΑΗ. Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο μετακινήθηκε στον Α.Ο. Ολυμπιονίκης Αρχ. Ολυμπίας, χάνοντας όμως το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ, καθώς εκπλήρωνε παράλληλα τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής καλωσορίζει και πάλι τους δύο αθλητές στην οικογένειά της και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος