FOLLOW US: facebook twitter

Τα τρία αστέρια της Ζαχάρως!: Γένους… θηλυκού η επιτυχία στη νότια Ηλεία!

Ημερομηνία: 11-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Εκπαίδευση, Νέα

Για τα παιδιά που μένουν μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα, οι ευκαιρίες που παρέχει η πολιτεία δεν είναι πάντα ίσες, ενώ και η ευχέρεια επιλογών στη μόρφωση δεν είναι τόσο άνετη. Ωστόσο, οι τρεις αριστούχες του Γενικού Λυκείου Ζαχάρως αποδεικνύουν ότι παρά τις δυσκολίες μπορούν να τα καταφέρουν κι ας μην ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία με τα υπόλοιπα παιδιά.

Η Δήμητρα Μπάκα, με 18.275 μόρια, τόνισε στην «Πρωινή» ότι νιώθει δικαιωμένη για την προσπάθειά της και είναι πλέον αισιόδοξη για το μέλλον της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγω του κορονοϊού, ενώ και τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων δεν ήταν ούτε εύκολα ούτε προβλεπόμενα. Πιστεύω  πως το γεγονός ότι λόγω της καραντίνας αφαιρέθηκε μεγάλο μέρος της ύλης, συνετέλεσε στο να μπουν θέματα πολύ εξειδικευμένα από την ύλη που είχε απομείνει για εξέταση. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Οι καθηγητές μου είναι εξαιρετικοί και η επιτυχία μου οφείλεται σε αυτούς. Στόχος μου είναι η Ιατρική ή η Φαρμακευτική Σχολή. Είμαι χαρούμενη που τα κατάφερα. Για μαθητές που μένουν σε μεγάλες πόλεις είναι καλύτερα γιατί έχουν περισσότερες επιλογές», επισήμανε.

Η Ιωάννα Μεντή, με 18.125 μόρια, στάθηκε κυρίως στην ψυχολογική διάσταση της όλης διαδικασίας και στην αβεβαιότητα που επικράτησε λόγω της πανδημίας,

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, κυρίως από ψυχολογικής πλευράς, λόγω του κορονοϊού, γιατί επικρατούσε αβεβαιότητα. Ξεκινήσαμε με διαφορετική ύλη, ένα μέρος της αφαιρέθηκε μετά αλλά μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ήμασταν σίγουροι για κάποια τμήματά της αν είναι μέσα ή όχι. Επίσης, τα θέματα φέτος ήταν δύσκολα και για πολύ καλά διαβασμένους, ειδικά στη Χημεία, ενώ στην έκθεση ήταν ασαφή. Νιώθω ανακούφιση και ικανοποίηση με το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου κυρίως για την ψυχολογική υποστήριξη, γιατί είναι σημαντικό το πώς θα διαχειριστείς το άγχος σου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου σε όλες τις βαθμίδες, γιατί δεν είναι αποτέλεσμα μίας χρονιάς, αλλά και τους φροντιστές μου. Το ΓΕΛ Ζαχάρως είναι παραδοσιακά καλό σχολείο και οι εκπαιδευτικοί του πολύ καλοί και μας βοήθησαν παρά τις δυσκολίες. Στόχος μου είναι η Ιατρική», ανέφερε σημειώνοντας ότι μαθήματα με τον Χημικό στο σχολείο ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο!

Η Χριστίνα Αντωνοπούλου από το Θολό, με 18.000 μόρια, δήλωσε στην «Πρωινή» αρκετά χαρούμενη για την επιτυχία της, υπογραμμίζοντας τις δυσκολίες που είχε η φετινή χρονιά.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη, τα πήγα αρκετά καλά για τους στόχους που είχα. Η καραντίνα ήταν μια κατάσταση που μας δυσκόλεψε διότι αποσυντονίστηκα από το πρόγραμμά μου και το ρυθμό μου, όμως το ξεπεράσαμε ομαλά. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που μου στάθηκε και με βοήθησε πολύ, καθώς και τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο, διότι τα θέματα φέτος ήταν περίπλοκα. Αξίζει σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει για τη σχολή που θέλω, μου αρέσουν οι σπουδές Ψυχολογίας και των Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών», ανέφερε.


Σχόλιο για "Τα τρία αστέρια της Ζαχάρως!: Γένους… θηλυκού η επιτυχία στη νότια Ηλεία!"

  1. Ο/Η Aggeliki. λέει:

    Συγχαρητήρια στους μαθητές από το 2 ΓΕΛΠύργου που στις Πανελλήνιες εξετάσεις κατάφεραν να έρθουν πρώτοι των πρώτων Επίσης και στους μαθητές από την Ζάχαρο όπου και αυτοί ήρθαν μεταξύ των πρώτων Ένα μεγάλο μπράβο και στους εκπαιδευτικούς του Ν Ηλείας ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος