FOLLOW US: facebook twitter

Γενέθλια στο «5γραμμο» με Μπάμπη Τσέρτο

Ημερομηνία: 13-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Ένας χρόνος λειτουργίας για το «5γραμμο», το μουσικό μεζεδοπωλείο στο Ανήλιο Ζαχάρως δίπλα στο ποτάμι και κάτω από τους πλατάνους, και το Σάββατο διοργανώνεται μια μοναδική γιορτή γενεθλίων, μια λαϊκή βραδιά με τον εξαιρετικό Μπάμπη Τσέρτο.

Ο Μιλτιάδης Κολιαδήμας, που «μεταμόρφωσε» την οικογενειακή ταβέρνα «Μπούρμπουλας» σε έναν ιδιαίτερο χώρο ψυχαγωγίας, έχοντας εμπειρία στο χώρο της εστίασης καθώς έχει εργαστεί την τελευταία 20ετία σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα που είχε βάλει, επιστρέφοντας στον τόπο που μεγάλωσε.

Το ξεχωριστό μουσικό μεζεδοπωλείο που δημιούργησε, αγαπήθηκε από ντόπιους και ξένους και η ξεχωριστή λαϊκή βραδιά του Σαββάτου, με τον αγαπημένο Μπάμπη Τσέρτο και τη Ντένια Κουρούση, αποτελεί και το μεγάλο του ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Μουσικός άλλωστε και ο ίδιος, που αγαπά τη μουσική από παιδί, κυκλοφόρησε πρόσφατα τον δικό του e- δίσκο/demo με τον τίτλο «Πολιτισμένες Εξορίες» που περιλαμβάνει εφτά τραγούδια σε στίχους και μουσική δική του.

Ακούστε το εδώ:

Σάββατο βράδυ λοιπόν, στο «5γραμμο»! Χρόνια πολλά!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος