FOLLOW US: facebook twitter

Χρ. Γαβράς: Αλήθεια, θα κάνετε μικροπολιτική ή θα μας πείτε πόσους γιατρούς προσλάβατε;

Ημερομηνία: 05-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Υγεία
O τομέας της υγείας δεν απαιτεί μόνο αντιπολιτευτικές «κορώνες» αλλά και αυτοκριτική τονίζει ο Χρ. Γαβράς

«Αμνησία» φαίνεται να είναι το κύριο χαρακτηριστικό που διακατέχει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη της Νομαρχιακής του Επιτροπής που «κόπτονται» τώρα για τη δημόσια υγεία και την ορθή λειτουργία των Νοσοκομείων μας, όταν η δική τους κυβέρνηση με μια σειρά αλύγιστων ενεργειών και αποφάσεων τα οδήγησε σε αδιέξοδο…

Κατηγορούν σε δελτία τύπου και «αγανακτισμένες» αναφορές ότι οι Νοσηλευτικές μας Μονάδες παραμένουν χωρίς γιατρούς και με πολλές ελλείψεις και στηριζόμενοι σε ένα εξαιρετικώς ευαίσθητο θέμα επιχειρούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, αποκομίζοντας πρόσκαιρες εντυπώσεις για τους ίδιους αλλά χωρίς καμία ουσία για τον τόπο.

Την παραπάνω δήλωση έκανε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ Ηλείας)Χρήστος Γαβράς, επισημαίνοντας παράλληλα την προχειρότητα που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα της δημόσιας υγείας, προσπαθώντας ακόμη και εδώ, χωρίς να λογαριάζει την κατάσταση εν μέσω πανδημίας, να εκμεταλλευτεί μικροπολιτικά προβλήματα στα Νοσηλευτικά ιδρύματα.

Αλήθεια – αναρωτήθηκε ο κ. Γαβράς – αφού νοιάζονται τώρα τόσο πολύ για τα Νοσοκομεία μας, γιατί δεν μας λένε καλύτερα πόσους γιατρούς ή ακόμη και ποιο άλλο προσωπικό σε τομείς της υγείας προσέλαβαν στη διάρκεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ; Eίναι ίσως μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού ή μήπως και αυτά είναι πολλά;

Ας κάνουν λοιπόν την αυτοκριτική τους γιατί το μόνο που έπραξαν ως… λύση ήσαν οι συνεχώς μετακινήσεις γιατρών που άνοιξαν έναν απίστευτο κύκλο γκρίνιας και «εμφυλιοπολεμικών» καταστάσεων και μάλιστα με αποφάσεις – «τελεσίγραφα!..».

Η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει τα προβλήματα στα Νοσοκομεία μας με σοβαρότητα προσβλέποντας στις αναγκαίες κυβερνητικές κινήσεις που θα μας κάνουν να ξεφύγουμε από τα αδιέξοδα της έλλειψης προσωπικού. Και δεν θα πάψει να πιέζει και η οργάνωσή μας γι’ αυτό, παρά τις αντικειμενικές και πολυσύνθετες δυσκολίες του συγκεκριμένου τομέα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος