FOLLOW US: facebook twitter

Γαστούνη: Εξιχνιάστηκε άμεσα η ληστεία σε βάρος του 58χρόνου ταξιτζή

Ημερομηνία: 22-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Δράστης είναι ένας 41χρονος ημεδαπός, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ληστεία που διαπράχθηκε, το βράδυ της περασμένης Τρίτης στη Γαστούνη, σε βάρος οδηγού ταξί.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος ενός 41χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς και σε βάρος ενός άγνωστου συνεργού του.

Ειδικότερα, ο δράστης, το βράδυ της Τρίτης, στην Πάτρα, επιβιβάστηκε σε ταξί που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός και ζήτησε να τον μεταφέρει σε χωριό της Ηλείας.

Κατά την άφιξή τους στη Γαστούνη, ο δράστης, αφού απείλησε τον 58χρόνο, τον οδήγησε σε περιοχή, όπου τον ανέμενε συνεργός του που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας κουκούλα.

Στη συνέχεια ο 41χρονος αφαίρεσε από τον αυτοκινητιστή 250 ευρώ, ενώ ο συνεργός του με την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσε κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα τάμπλετ και έναν κερματοδέκτη που περιείχε (80) ευρώ.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του 41χρονου δράστη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση του συνεργού του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος