FOLLOW US: facebook twitter

Γαστούνη: Αντικατάσταση – Επέκταση Δικτύου Ύδρευσης

Ημερομηνία: 23-03-2023 | Συντάκτης:

Επίστρωση με ασφαλτικό και τέλος η ταλαιπωρία

Τα έργα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών στον Δήμο Πηνειού συνεχίζονται: Στο τελευταίο στάδιο υλοποίησης βρίσκεται στη Γαστούνη το έργο “Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης και επέκτασης στο Σχέδιο Πόλης”   με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Σήμερα ξεκίνησε η επίστρωση των δρόμων με ασφαλτικό κατά μήκος των οδών χάραξης του έργου, ενώ είχε προηγηθεί η επίστρωση με σκυρόδεμα.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πηνειού κ. Γιώργο. Κολοκατίνη, “το έργο αφορά στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης που είναι από πεπαλαιωμένο PVC και αμίαντο καθώς και την κατασκευή νέων τμημάτων στην περιοχή εντός του σχεδίου πόλης  και της επέκτασης του σχεδίου πόλης Γαστούνης. Οι εργασίες σύνδεσης ξεκίνησαν στις 20 Φεβρουαρίου στις οδούς Γ. Γιαννακοπούλου  και Στρ. Σισίνη  και αφορά αγωγό εσωτερικού δικτύου διαμέτρου DN 200 συνολικού μήκους 1.439,00 μ.  ο οποίος οδεύει από την οδό Αρχαίας Ήλιδας έως τη συνοικία Καθολική».

Και ο κ. Γιώργος Κολοκατίνης συνέχισε: «Σήμερα ολοκληρώνεται και η στρώση ασφαλτικού. Ευχαριστούμε τους κατοίκους και τους οδηγούς για την κατανόηση και ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Οφείλω να υπενθυμίσω κάτι ιδιαίτερα σημαντικό:  ότι ο Δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος πέτυχε και εξασφάλισε πριν από λίγες μέρες το ποσό των 2.600.000 ευρώ  για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας των υφιστάμενων υποδομών στο Δήμο μας, με στόχο την μείωση του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων και την  ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος