FOLLOW US: facebook twitter

Γαστούνη: 2 θετικά σε 123 rapid tests – Κλιμάκιο ΕΟΔΥ την Τετάρτη 24/02 στο Τραγανό

Ημερομηνία: 23-02-2021 | Συντάκτης:
Μαρίνος: «Ώρα ατομικής ευθύνης»

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πηνειού, έχοντας θέσει στην κορωνίδα των προτεραιοτήτων της  τη Δημόσια Υγεία των Δημοτών, σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, συνεχίζει τις δράσεις της, για την  καθημερινή καταγραφή της επιδημιολογικής εικόνας του Δήμου, με τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων COVID-19 (rapid tests).

Στις 23 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν 123 rapid test στο Κουρβισιάνειο στη Γαστούνη. Δύο (2)  ανιχνεύθηκαν ΘΕΤΙΚΑ.

Στο μεταξύ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται:

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στο Τραγανό, στο Δημαρχείο , από 8.30 έως τις 12:30.

Τονίζεται ότι οι Δημότες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, καθώς και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί άμεσα το αποτέλεσμα του rapid test.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος σε δηλώσεις πριν ολοκληρωθεί η δράση δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πηνειού, συστήνει την ευλαβική τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του COVID-19. Είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης για την προστασία του κοινωνικού συνόλου».

Ο αναπληρωτής δήμαρχος και ιατρός καρδιολόγος Γιώργος Παναγούλιας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε στην κανονικότητα»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος