FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Σ. Πανηλειακού: «Κίνηση στήριξης» με στόχο την άνοδο

Ημερομηνία: 03-07-2022 | Συντάκτης:

Πραγματοποιήθηκε απόψε η Γ.Σ. του Πανηλειακού, στο Δημαρχείο του Πύργου, παρουσία 30 περίπου ανθρώπων, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ερυθρόλευκης Διοίκησης. Αυτό που αποφασίστηκε ήταν να δημιουργηθεί μια Κίνηση οικονομικής στήριξης του Πανηλειακού, πρόταση που έπεσε στο τραπέζι από τον δήμαρχο Πύργου, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, και η οποία έτυχε ανταπόκρισης από τον πρόεδρο του Πανηλειακού Κώστα Ντάβαρη, αλλά και τους παρευρισκόμενους.


Ως εκ τούτου τις επόμενες μέρες θα δημιουργηθεί μια Επιτροπή για να συντονίσει και να δρομολογήσει το νέο αυτό πρότζεκτ, που απώτερο στόχο έχει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οικονομική στήριξη του συλλόγου, ώστε να διεκδικήσει την άνοδο στην Super League 2.


Μπορεί η συμμετοχή στη Γ.Σ. να ήταν μικρή, εντούτοις ήταν φορέας αισιοδοξίας η παρουσία αρκετών εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτικών φορέων του νομού (υπήρχαν όμως και πολλές απουσίες), αναφορικά με την στήριξη που πρέπει να έχει ο Πανηλειακός στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και με βάση τις υψηλές βλέψεις που έχει.
Παρόντες στη Γ.Σ. ήταν και οι προπονητές του Πανηλειακού, Γιώργος Κούτσης και Θοδωρής Γκάτζιος

Κώστας Πλιάγκος

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος