FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Σ. Αίαντα: Μεγαλύτερο το ενδιαφέρον, αλλά… χωρίς αποτέλεσμα-Υπόσχεση στήριξης από τον Μαρίνο-Νέα συνάντηση την Δευτέρα

Ημερομηνία: 30-06-2022 | Συντάκτης:

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η έκτακτη Γ.Σ. του Αίαντα στο ΚΑΠΗ Γαστούνης, προκειμένου να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, μετά την αποχώρηση από τα διοικητικά της οικογένειας Μπίρμπα και του Θανάση Θεοδόση. Η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη εν συγκρίσει με τις προηγούμενες Γ.Σ. (25 άτομα έδωσαν το «παρών»), αλλά νέο διοικητικό σχήμα δεν αναδείχτηκε, καθώς υπάρχει μια διστακτικότητα αναφορικά με το ποιος ή ποιοι θα είναι επικεφαλής στη νέα Διοίκηση. Θανάσης Θεοδόσης, Γιώργος και Σπύρος Μπίρμπας ανέφεραν ξανά ενώπιων των παρευρισκόμενων ότι δεν μπορούν να μπουν στη νέα Διοίκηση, καθώς έχει επέλθει κούραση και δεν είναι δυνατόν μόνο τρεις άνθρωποι να φροντίζουν για την οικονομική βιωσιμότητα του συλλόγου. Θα στηρίξουν όμως το νέο διοικητικό σχήμα, όποιο κι αν είναι αυτό, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά. Το αισιόδοξο μήνυμα της έκτακτης Γ.Σ. είναι πως η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει γενναία την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, Ανδρέας Μαρίνος.

Την Δευτέρα θα γίνει νέα συνάντηση, με την ελπίδα αυτή τη φορά να εκλεγεί Διοίκηση και ο ιστορικός Αίας των 103 ετών, να συνεχίσει να υφίσταται, αν όχι στην Γ΄ Εθνική, στην Α1 Ηλείας.

Κώστας Πλιάγκος

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Παρασκευή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος