FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Λαμπρόπουλος: Με υπομονή και σοβαρότητα θα κάνουμε καλύτερες τις δομές Υγείας

Ημερομηνία: 12-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Υγεία

Δήλωση Γιώργου Λαμπρόπουλου, προέδρου ΔΕΕΠ Ηλείας για επίσκεψη Μίνας Γκάγκα

Η επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα ήταν η απόδειξη του κυβερνητικού ενδιαφέροντος και της πολιτικής βούλησης να επανακινηθούν διαδικασίες και να υπάρξουν νέες πρωτοβουλίς με στόχο τη βελτίωση των υποδομών δημόσιας υγείας στην Ηλεία.

Την παραπάνω δήλωση έκανε χθες ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ του Νομού μας Γιώργος Λαμπρόπουλος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στην κα Γκάγκα κατά τη διάρκεια της περιοδείας της.

Όπως τόνισε ο κ. Λαμπρόπουλος η κα Γκάγκα συνεπής ως προς τις αρχικές της δεσμεύσεις, ήρθε και πάλι στον Νομό μας, έχοντας μελετήσει τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της, αφήνοντας ταυτόχρονα το στίγμα του Υπουργείου Υγείας για το τι επιδιώκει σχετικά με τη λειτουργία των δύο μεγάλων Νοσοκομείων μας.

Και βεβαίως, τα όσα ανακοινώθηκαν μετά τις ενδιαφέρουσες συσκέψεις, μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι κινούνται στη θετική κατεύθυνση, αρκεί η εφαρμογή τους, να μην αντιμετωπίσει αντικειμενικές δυσκολίες και προβλήματα που θα δημιουργούσαν νέα καθυστέρηση, είπε ο κ. Λαμπρόπουλος, σημειώνοντας ακόμη ότι:

«Η κα Γκάγκα είναι κορυφαία επιστήμονας και ένα από τα πιο παραγωγικά και σημαντικά πρόσωπα στον χώρο της Υγείας. Τα όσα λέει κάθε φορά, διέπονται από γνώση και σοβαρότητα. Όσοι βιάστηκαν να την επικρίνουν και να αποπροσανατολίσουν τις εξελίξεις με τα Νοσοκομεία μας είναι σίγουρο ότι θα πέσουν οι ίδιοι στην ”παγίδα τους”. Οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή και να συμβάλουμε όλοι στην καλύτερη δυνατή λειτουργία των Νοσηλευτικών Μονάδων καλόπιστα και ουσιαστικά…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος