FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Λαμπρόπουλος: «Δεν πιστεύαμε ότι θα βρεθούμε σε αυτή την θέση»

Ημερομηνία: 15-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟ Βάρδας ηττήθηκε 1-0 στην Λευκάδα από τον Τηλυκράτη και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Α1 Κατηγορία Ηλείας. Ο εκτελών χρέη προπονητή στον ΠΑΟΒ, Γιώργος Λαμπρόπουλος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ανάφερε για τον υποβιβασμό της ομάδας: «Ίσως το λάθος μας ήταν που δεν πιστεύαμε ότι θα βρεθούμε σε αυτή την θέση και τόσο γρήγορα κιόλας. Από την αρχή της χρονιάς βέβαια ήμασταν και άτυχοι, παρόλο που παίζαμε καλό ποδόσφαιρο χάσαμε παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Βέβαια, τα γκολ στο ποδόσφαιρο μπαίνουν από λάθη και κάποιες καίριες στιγμές κάναμε λάθη και χάναμε τους αγώνες. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο…».

Όσο για το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη, είπε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μας, είμαστε απογοητευμένοι. Σήμερα παίξαμε για την αξιοπρέπειά μας. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, παίζαμε με μια ομάδα που η βαθμολογική της θέση δείχνει πόσο καλή είναι. Το παλέψαμε, προσπαθήσαμε και θα συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια να τα παλεύουμε. Έχουμε κι ένα στόχο πλέον, το Κύπελλο Ηλείας. Ελπίζω να μην έχουμε άλλα προβλήματα, διότι κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε προβλήματα με Covid, με τραυματισμούς, έχουμε μείνει λίγοι. Θέλω να πιστεύω πως θα ανταπεξέλθουμε και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την αξιοπρέπειά μας. Συγχαρητήρια στον Τηλυκράτη για την επικράτηση».

O ΠΑΟΒ έχει μπροστά του την Κυριακή το ηλειακό ντέρμπι με τον Αίαντα στο «Γρ. Καλάκος» για την 24η αγωνιστική στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος