FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Κούτσης: «Φανέλα, κόσμος και στόχοι με έφεραν ξανά στον Πανηλειακό»

Ημερομηνία: 23-06-2022 | Συντάκτης:

Η δήλωση του 48χρονου προπονητή στην «Πρωινή», μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον ερυθρόλευκο σύλλογο

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Γιώργος Κούτσης είναι από τους προπονητές που μπορεί να μην κάθισε στον πάγκο του Πανηλειακού πολλά χρόνια (μια σεζόν, 2017-2018), αλλά αγαπήθηκε όσο λίγοι στον Πύργο. Αυτός είναι ένας από τους τέσσερις λόγους που επιστρέφει στον Πανηλειακό, όπως μας ανέφερε ο 48χρονος Αθηναίος προπονητής, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, αργά το απόγευμα της Τρίτης, ύστερα από την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Πανηλειακό. Όπως και το γεγονός ότι η ομάδα έχει βαριά φανέλα αλλά και πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο Γιώργος Κούτσης, ένας άνθρωπος ήρεμος, έξυπνος, αποδεδειγμένα καλός προπονητής, ένας άνθρωπος που σέβεται τον καθένα και εμπνέει ο ίδιος σεβασμό, μίλησε στην «Πρωινή» για τους λόγους που επιστρέφει στον Πανηλειακό. Ο νέος ερυθρόλευκος τεχνικός, μας είπε χαρακτηριστικά για την επιλογή του να φορέσει ξανά την φόρμα του Πανηλειακού: «Είναι πολλοί οι λόγοι που επέστρεψα στον Πανηλειακό. Πρώτον, έχω ισχυρούς δεσμούς φιλίας με πολλούς ανθρώπους στον Πύργο, με τους οποίος δεν διακόψαμε ποτέ τις επαφές μας. Δεύτερον, εισέπραξα αγάπη από τον κόσμο, κάτι που είναι ιδιαίτερα συγκινητικό για μένα και ευχαριστώ τους φίλους του Πανηλειακού για την αγάπη προς το πρόσωπό μου. Τρίτον, η φανέλα του Πανηλειακού και η παρουσία του στις επαγγελματικές κατηγορίες, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Τέταρτον και πολύ σημαντικό οι στόχοι της ομάδας, οι οποίοι είναι πρωταγωνιστικοί. Όταν υπάρχουν όλες αυτές οι προϋποθέσεις, δεν το σκέφτεσαι και πολύ για να πεις το “ναι”», μας είπε με καθαρή φωνή, χωρίς ίχνος υπερβολής, κάτι που τον χαρακτηρίζει άλλωστε.

Στην ερώτηση αν ο Πανηλειακός θα έχει ως ξεκάθαρο στόχο την άνοδο τη νέα σεζόν, ο Γιώργος Κούτσης, απάντησε… χωρίς περιστροφές: «Ναι, στόχος μας θα είναι η διεκδίκηση της ανόδου. Τα υπόλοιπα θα έχουμε τον χρόνο να τα πούμε από κοντά, όταν έρθω στον Πύργο».


Επιτακτική η στήριξη από τον κόσμο

Ο Πανηλειακός, λοιπόν, υπό την Διοίκηση του Κώστα Ντάβαρη, έχει ένα και μοναδικό στόχο με την έλευση του Γιώργου Κούτση: να κυνηγήσει την επιστροφή του στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες, στην Super League 2, κάτι που αποτελεί διακαή πόθο όλων των Πυργιωτών φιλάθλων και όλων των Ηλείων, καθώς ο Πανηλειακός με την επταετή παρουσία του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανέκαθεν έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στους Ηλείους φιλάθλους. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα ο Πανηλειακός να διεκδικήσει ξανά αυτό που επιτάσσει η ιστορία του και ο πιστός φίλαθλος κόσμος του, την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Στις αρχές Ιουλίου ο Γιώργος Κούτσης θα έρθει στον Πύργο για να καταστρώσει τα πλάνα του με την Διοίκηση για το χτίσιμο μιας πολύ δυνατής ομάδας. Διοίκηση και προπονητής θα πιάσουν δουλειά, και από κει και πέρα όλη η Ηλεία πρέπει να σταθεί στο πλευρό του Πανηλειακού για να γίνει πράξη η επιστροφή στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εντός των ημερών θα εκδοθούν και οι κάρτες διαρκείας, που όλοι θα πρέπει να προμηθευτούν για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος