FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Κολοτούρος: «Αποχωρώ από τη Διοίκηση της Νίκης Τραγανού»

Ημερομηνία: 14-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ισχυρός άνδρας της Νίκης Τραγανού, Γιώργος Κολοτούρος, με δήλωσή του, αποχωρεί από τη Διοίκηση του συλλόγου μετά από 8 χρόνια. Μια σημαντική εξέλιξη στα διοικητικά της Νίκης, καθώς ο Γιώργος Κολοτούρος ήταν για πολλά χρόνια ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα στο οικονομικό και διοικητικό κομμάτι του συλλόγου.

Η δήλωση του Γ. Κολοτούρου

Μετά το πέρας και της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν αποχωρώ από την διοίκηση της ΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ,  λόγω αυξημένων επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Κλείνει έτσι για μένα ένας μεγάλος κύκλος στην ποδοσφαιρική ομάδα του Τραγανού που ξεκίνησε πριν από οχτώ χρόνια την σεζόν 2011-2012 και την πρώτη συμμέτοχη της ομάδας στην Α΄ Τοπική κατηγορία και ολοκληρώθηκε την φετινή χρονιά 2018-2019 με την ιστορική στιγμή της συμμετοχής της ομάδας του Τραγανού στην Γ΄ Εθνική.

Στο διάστημα αυτό των οχτώ ετών η προσφορά μου στην ομάδα ήταν μεγάλη όντας ο βασικός πυλώνας οικονομικής στήριξης της ομάδας, εγώ και οι συνεργάτες μου του εκάστοτε διοικητικού συμβουλίου κρατήσαμε την σημαία της ΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ψηλά, δουλέψαμε μεθοδικά, οργανωμένα, αλλά κυρίως με υπομονή και τα αποτελέσματα είναι εμφανή:

I. Κατάκτηση Πρωταθλήματος-Κυπέλλου-ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ-συμμέτοχη στην Γ΄ Εθνική.

II. Γεμάτο ρόστερ έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών ,έτοιμο για νέες επιτυχίες.

III. Γυναικεία ομάδα ποδόσφαιρου.

IV. Οργανωμένες Ακαδημίες.

V. Άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα αυτής της ομάδας όμως είναι πως έχει κερδίσει το σεβασμό όλων των φιλάθλων με τον τρόπο αντιμετώπισης των παιχνιδιών «πάντα μέσα στο γήπεδο» και στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε έδινε τις μάχες της με αξιοπρέπεια και στο τέλος πάντα έβγαινε κερδισμένη.

Κλείνοντας να τονίσω πως κατά γενική ομολογία αυτή η οχταετία ήταν η καλύτερη στη      40χρονη ιστορία της ομάδας και εύχομαι αυτό το διάστημα να είναι ο φάρος των επιτυχιών για τα επόμενα χρόνια για ίδιες ή μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η παρακαταθήκη άλλωστε υπάρχει και είναι και μεγάλη.

Με τιμή

Κολοτούρος Α. Γεώργιος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος