FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Φωτεινόπουλος: “Ακόμα και αν δεν βρείτε την Ιθάκη, το ταξίδι θα σας κάνει σοφότερους”

Ημερομηνία: 03-06-2022 | Συντάκτης:

Μήνυμα προς όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων της Ηλείας, έστειλε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού, κ. Γιώργος Φωτεινόπουλος, ευχόμενος καλή επιτυχία και δύναμη στις προσπάθειες τους.

“Αγαπητές υποψήφιοι, Αγαπητοί υποψήφιοι,

Μία απαιτητική σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και όπως πάντα σηματοδοτείται από τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δημιουργικής προσπάθειας και αγωνίας μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί συμπορεύονται μπροστά σε τούτη την πρόκληση που για πολλούς τελειόφοιτους Λυκείου σημαίνει την απαρχή εκπλήρωσης ονείρων και προσδοκιών. Ότι και να συμβεί στις εξετάσεις να θυμάστε ότι το μέλλον του τόπου μας ανήκει στη νέα γενιά η οποία ξέρει να θέτει στόχους και να τους πραγματώνει.

Με την έναρξη των εξετάσεων για τις οποίες προετοιμάζεστε εδώ και τόσο καιρό, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες και όλους οι κόποι σας να ανταμειφθούν, τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν και η ζωή από εδώ και μπρος να σας εκπλήσσει μόνο ευχάριστα.

Είμαι σίγουρος ότι όποιες δυσκολίες και να παρουσιαστούν θα τις αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά.
Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα ταξίδι για την Ιθάκη σας που ακόμα κι αν δεν βρείτε το λιμάνι της, το ταξίδι αυτό, θα σας κάνει σοφότερους, εμπειρότερους, ωριμότερους! Θα σας μάθει τη σημασία και την αξία του «σκοπού», του «στόχου», του «αγώνα»…

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και να παράσχει βοήθεια αν το απαιτήσουν οι περιστάσεις. Καλή επιτυχία!”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος