FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Ζητούν μέτρα ελάφρυνσης

Ημερομηνία: 08-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι ομάδες του 2ου και 4ου Ομίλου καθώς και αυτές της Λακωνίας έστειλαν επιστολή με αιτήματα στην Ε.Π.Ο.

 

Επιστολές στην Ε.Π.Ο. έστειλαν οι εκπρόσωποι των ομάδων του 2ου  και 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, μέσω των οποίων ζητούν από την Ομοσπονδία να λάβει μέτρα ελάφρυνσης των σωματείων. Συγκεκριμένα, οι ομάδες του 2ου Ομίλου ζητούν να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν με την παρουσία θεατών, φυσικά με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Για όσους αγώνες διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών, ζητούν όλα τα έξοδα διεξαγωγής των αγώνων (εξοδολόγια διαιτησίας, παρατηρητών, ιατρού κλπ.), να καταβάλει η Ε.Π.Ο.. Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό το αίτημά τους, οι ομάδες του 2ου Ομίλου δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να καλύψουν τις σχετικές δαπάνες και θα απέχουν από την διεξαγωγή των αντίστοιχων αγώνων του πρωταθλήματος!

Για τους αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν με την παρουσία θεατών, ζητούν την μείωση των δαπανών διεξαγωγής τους (διαιτησία, παρατηρητές, ιατρός, εκτύπωση εισιτηρίων και προσκλήσεων, εισφορές υπέρ Ε.Π.Ο. και Ε.Π.Σ.), τουλάχιστον κατά 50%.

Και επιπλέον, ειδικά για το φετινό πρωτάθλημα, ζητούν να μη επιβάλλονται χρηματικές ποινές σε ποδοσφαιριστές και ομάδες για τιμωρίες με κίτρινες και κόκκινες κάρτες.

Όσο για τις ομάδες του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στην επιστολή τους ζητούν από την Ομοσπονδία να επανεξεταστεί η απόφαση για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, με τήρηση αυστηρών ορίων, όπως η κάλυψη μόνο του 30% -40% των θέσεων καθήμενων. Επίσης, να καλύψει η ΕΠΟ, ως διοργανώτρια Αρχή, τα έξοδα Διαιτησίας και Παρατηρητών και να λάβει μέριμνα ελαχιστοποίησης και τυχόν άλλων εξόδων των ομάδων που σχετίζονται με την Ε.Π.Ο..

Επιστολή προς την Ε.Π.Ο. απέστειλαν και τα σωματεία του νομού Λακωνίας που μετέχουν στη Γ’ Εθνική (Πανγυθεατικός, Μολαϊκός, Άρης Σκάλας), μέσω της οποίας ζητούν να επιτραπεί η παρουσία θεατών στα γήπεδα, να μειωθούν τα εξοδολόγια της διαιτησίας και να δοθεί οικονομική ενίσχυση στο μέτρο του δυνατού για τις μετακινήσεις των αποστολών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος