FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Προς αναβολή κλήρωση και έναρξη

Ημερομηνία: 24-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι εξελίξεις στην Super League 2 με κάποιες ομάδες και τα πιστοποιητικά συμμετοχής στην κατηγορία, είναι πιθανό να πάνε ακόμα πιο πίσω τη σέντρα της Γ΄ Εθνικής, που από τις 19 Σεπτεμβρίου έχει μεταφερθεί  για τις 3 Οκτωβρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι  η έναρξη της Γ΄ Εθνικής οδεύει για τις 10 Οκτωβρίου μαζί με την σέντρα της Super League 2! Ως εκ τούτου είναι πιθανό να αναβληθεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, αφού θα πρέπει πρώτα να γίνει ο καταρτισμός των ομίλων.

Αναφορικά, με τον καταρτισμό των ομίλων, για τις νησιωτικές ομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ε.Π.Ο. προσανατολίζονται να μπουν οι οχτώ ομάδες της Κρήτης μαζί με τις δύο της ΕΠΣ Κυκλάδων, αν και υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες λόγω μη ακτοπλοϊκής σύνδεσης Μυκόνου και Σαντορίνης με την Κρήτη.

Αναφορικά με τις ομάδες της Αθήνας, σχεδιάζεται να συνδυαστούν με αυτές των Δωδεκανήσων, Εύβοιας και Αργολίδας, ενώ του Πειραιά με αυτές της Λέσβου, της ΕΠΣΑΝΑ, της ΕΠΣΔΑ και της Λακωνίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος