FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Παράταση της αγωνίας!

Ημερομηνία: 20-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Μεταφέρθηκε για την Πέμπτη η έκτακτη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων με θέμα την επανεκκίνηση της Γ΄ Εθνικής

Χθες, Τρίτη, επρόκειτο να λάβει χώρα η έκτακτη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων προκειμένου να ελέγξουν κατά πόσο είναι εφικτό να ξεκινήσει η Football League και η Γ΄ Εθνική. Μετά και την έναρξη της Super League 2, οι ελπίδες των ιθυνόντων των ομάδων αλλά και των ποδοσφαιριστών, έχουν αναπτερωθεί και περιμένουν εναγωνίως την απόφαση για τις δύο αυτές κατηγορίες. Ωστόσο, η προσμονή θα συνεχιστεί τελικά μέχρι και αύριο Πέμπτη, καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί εν τέλει η σύσκεψη.

Είναι αναμφισβήτητα μια κρίσιμη ημέρα για το αν θα ανάψει το πράσινο φως από τους λοιμωξιολόγους και κατ’ επέκταση από την Κυβέρνηση, προκειμένου να επιστρέψει στις προπονήσεις και στη συνέχεια στην αγωνιστική δράση το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αλλά και της Α΄ Εθνικής Γυναικών και τα Ενωσιακά Πρωταθλήματα, όπως αναφέρει το prismasport.gr.

Σε επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα με υψηλόβαθμο στέλεχος της Ε.Π.Ο., αυτό του ανέφερε ότι περιμένουν την εισήγηση των λοιμωξιολόγων, η οποία θεωρούν ότι θα είναι θετική για την επιστροφή στις προπονήσεις που θα σημάνει και την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Όλο αυτό το διάστημα πάντως οι άνθρωποι της Ε.Π.Ο. δεν έχουν μείνει άπραγοι καθώς έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να επιχορηγήσουν τα τεστ στα πρωταθλήματα της Γ΄ Εθνικής, του Γυναικείου Πρωταθλήματος και τα Ενωσιακά.

Σύμφωνα με πληροφορίες χρειάζονται 80.000 rapid tests για να ολοκληρωθούν τα παραπάνω πρωταθλήματα, αριθμός που δεν θεωρείται μεγάλος αν αναλογιστούμε ότι καθημερινά γίνονται 30 με 40.000 τεστ σε όλη τη χώρα. Το αίτημα για τα δωρεάν rapid tests έχει ήδη σταλεί στα αρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών και Υγείας που είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια για την χορήγηση των παραπάνω τεστ.

Παράλληλα στην ΕΠΟ ψάχνουν τρόπους οικονομικής ενίσχυσης μέσω της Πολιτείας για τα σωματεία προκειμένου να ολοκληρωθούν ομαλά τα πρωταθλήματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος