FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Πάει για 4 Απριλίου η επανέναρξη

Ημερομηνία: 09-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά την δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης του Σαββάτου, αναμένεται να υπάρξει παράταση στη σέντρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και να γίνει την Κυριακή 4 Απριλίου, αν φυσικά το επιτρέψει το επιδημιολογικό φορτίο.

Από την στιγμή που καμία ομάδα δεν μπορεί να προπονηθεί στη Γ΄ Εθνική, ανεξαρτήτως περιοχής, θα υπάρξει σίγουρα μία εβδομάδα παράταση στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Βέβαια, για να επανεκκκινήσει το πρωτάθλημα θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να παρθεί απόφαση να επιστρέψουν οι ομάδες στις προπονήσεις. Σε διαφορετική περίπτωση, πάμε για τέλη Απριλίου, επιδημίας επιτρέποντος.

Πάντως, το γεγονός ότι η Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. αποφάσισε να διεξαχθεί μόνο ένας γύρος, επιτρέπει στην Ε.Π.Ο. να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ακόμα και μετά τα μέσα Απριλίου, καθώς οι αγωνιστικές είναι πολύ λίγες. Συγκεκριμένα στον 9ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, θα διεξαχθούν άλλες 9 αγωνιστικές και θα ακολουθήσουν τα πλέι-οφ μεταξύ των πρωταθλητών των ομίλων για να αναδειχτούν οι ομάδες που θα πάρουν την άνοδο στη Super League 2 (ως γνωστόν από τη νέα σεζόν καταργείται η Football League).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος