FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Νέα παράταση!

Ημερομηνία: 22-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ούτε χθες οι λοιμωξιολόγοι συζήτησαν το θέμα της επανεκκίνησης της Football League και της Γ΄ Εθνικής

Η έκτακτη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων προκειμένου να ελέγξουν κατά πόσο είναι εφικτό να ξεκινήσει η Football League και η Γ΄ Εθνική ήταν να γίνει την Τρίτη, εντούτοις είχε μεταφερθεί για χθες, Πέμπτη. Όμως, ούτε χθες οι λοιμωξιολόγοι συζήτησαν το θέμα της επανεκκίνησης της Football League και της Γ΄ Εθνικής και η προσμονή θα συνεχιστεί μέχρι και σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να τεθεί επί τάπητος το θέμα από την Επιτροπή Υγείας και θα διαφανεί αν υπάρχει μέλλον για τη Γ΄ Εθνική, καθώς η Football League συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει.

Μετά λοιπόν και την έναρξη της Super League 2, οι ελπίδες των ιθυνόντων των ομάδων αλλά και των ποδοσφαιριστών, έχουν αναπτερωθεί και περιμένουν εναγωνίως την απόφαση για τις δύο αυτές κατηγορίες.  Πρόκειται για μια κρίσιμη ημέρα για το αν θα ανάψει το πράσινο φως από τους λοιμωξιολόγους και κατ’ επέκταση από την Κυβέρνηση, προκειμένου να επιστρέψει στις προπονήσεις και στη συνέχεια στην αγωνιστική δράση το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ιστοσελίδες αναφέρουν πως σύμφωνα με πληροφορίες τους η εισήγηση των λοιμωξιολόγων θα είναι θετική για την επιστροφή στις προπονήσεις, που θα σημάνει και την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Και αν επιβεβαιωθεί αυτό, η Ε.Π.Ο. θα πρέπει στη συνέχεια να προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε να επιχορηγηθούν τα τεστ στις 138 ομάδες της κατηγορίας.

Ο αριθμός των rapid tests που χρειάζεται είναι περίπου 70.000 για να ολοκληρωθεί η Γ΄ Εθνική  και λέγεται πως το αίτημα για τα δωρεάν rapid tests έχει ήδη σταλεί στα αρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών και Υγείας, που είναι τα καθ’ ύλην αρμόδια για την χορήγηση των παραπάνω τεστ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος