FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Κραυγή αγωνίας από τους ποδοσφαιριστές

Ημερομηνία: 28-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νέα κραυγή αγωνίας από τους ποδοσφαιριστές της Γ΄ Εθνικής για τη μη έναρξη του πρωταθλήματος, καλώντας σε άμεση επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Σε ανακοίνωσή τους που συνυπογράφεται από τους Βαγγέλη Μάντζιο, Ισμαέλ Μπλάνκο, Ντενίζ Μπαϊκαρά, Τάσο Τριανταφύλλου, Άγγελο Βέρτζο, Σωτήρη Τσάτσο και Νίκο Πουρτουλίδη, οι ποδοσφαιριστές της Γ΄ Εθνικής κάνουν έκκληση στους αρμόδιους να ανάψουν το “πράσινο φως” για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωσή τους αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Δυστυχώς, η πανδημία του Covid-19 που βιώνει όλος ο πλανήτης είναι πλέον συνυφασμένη και εδραιωμένη με την καθημερινότητα μας, αποτελώντας ακόμα μια τραγική νέα τάξη δεδομένων, και παρόλο που δεν έχουμε ακόμα βιώσει εξ ολοκλήρου στο πετσί μας το τεράστιο μέγεθος των απερίγραπτων αρνητικών συνεπειών της που θα επιφέρει στο μέλλον σε πολυμορφικό επίπεδο, ταυτόχρονα όμως, μας υποχρεώνει να πορευτούμε μαζί της, σε κάθε πτυχή της ζωή μας. Αυτή η θλιβερή ‘’συμβίωση’’ όμως, απαιτεί αποφάσεις και μέτρα που ναι μεν θα δίνουν καθολική προτεραιότητα εμπράκτως στην διαφύλαξη της υγείας των πολιτών αλλά με αξιοκρατική, ισότιμη, δίκαιη και βασισμένη σε κάθε λογής αντικειμενική και ανεξάρτητη επιστημονική αξιολόγηση ώστε όλοι να εισπράττουμε το αίσθημα του δικαίου, πέραν του πρωταρχικού στόχου που δεν είναι άλλη από την ανθρώπινη ζωή.

Γιατί, ναι μεν η ανθρώπινη ζωή αποτελεί την μέγιστη προτεραιότητα, αλλά όχι με την έννοια του ‘’υπάρχω’’, αλλά του ‘’Ζω’’…

Λάβετε υπόψη σας, ότι δεν θα ανεχθούμε άλλο αυτή την ανυπέρβλητη κοροϊδία και ταυτόχρονα απαιτούμε να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την παρωδία χωρίς κάποια περαιτέρω αναβολή από αυτήν, της 29ης Ιανουαρίου του 2021. Είναι πλέον πασιφανές, ότι εκτός των άλλων, δολοφονείται ΚΑΙ το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο . . . Απομένει μόνο να δούμε ποιοι θα είναι εκείνοι που θα πατήσουν την σκανδάλη ή θα προσφέρουν μια ελπιδοφόρα σανίδα σωτηρίας σε ό,τι πιο υγιές διαθέτει το Αθλητικό ιδεώδες. Με την σύμφωνη αλλά και σύσσωμη γνώμη και θέση ΟΛΩΝ των ποδοσφαιριστών από ΟΛΟΥΣ τους Ομίλους της Γ΄ Εθνικής».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος