FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική Γυναικών: Στη μάχη η Νίκη Τραγανού

Ημερομηνία: 05-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Υψηλούς στόχους έχει η φετινή ομάδα της Νίκης Τραγανού.

 

Για τρίτη συνεχή χρονιά θα πάρει μέρος στο εθνικό  πρωτάθλημα

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Η Νίκη Τραγανού ρίχνεται την προσεχή Κυριακή, για τρίτη συνεχή χρονιά, στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Γυναικών. Και είναι η μοναδική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην Ηλεία που συμμετέχει σε εθνικό πρωτάθλημα, με την προσπάθεια των παραγόντων του συλλόγου και των γονιών των κοριτσιών να είναι μεγάλη, προκειμένου να καλύπτονται τα έξοδα και να συμμετέχει  η ομάδα στο εθνικό πρωτάθλημα, που έχει αρκετά έξοδα με μετακινήσεις.

Η Νίκη Τραγανού, έχει τοποθετηθεί φέτος στον 4ο Όμιλο, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Άρη Τρίπολης, τους Λύκους Αιγιαλείας, την Α.Ε. Καλαβρύτων, την Ακαδημία Δόξα ’98 (Ζακύνθου) και την Π.Ο. Αυτόνομη (Πάτρας).

Έχει σταθερά στην τεχνική καθοδήγηση τον Γιώργο Γεωργιόπουλο, τον έμπειρο επιθετικό της ανδρικής ομάδας, και στοχεύει φέτος σε μια πορεία ακόμα καλύτερη σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν και μάλιστα δεν αποκλείεται να βρεθεί στην πρώτη δυάδα φέτος και να διεκδικήσει την άνοδο στη Β΄ Εθνική.

Ο προπονητής της Νίκης Τραγανού, Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Το ρόστερ

Η Νίκη έχει ενισχυθεί με την μεσοεπιθετικό Ελένη Κουκουβού, που έχει παίξει και στον Πανηλειακό, ενώ νέα πρόσωπα είναι επίσης η Γεωργία Δεσπολάρη από τον Πύργο και η Αθανασία Χρυσανθακοπούλου από τα Λεχαινά.

Τα υπόλοιπα κορίτσια, που ήταν και την περσινή σεζόν στο ρόστερ, είναι τα εξής: Θεοδωροπούλου Αγγελική, Καραβέλα Πένυ, Κομπορόζου Μάρθα, Γεωργοπούλου Κατερίνα, Μαραζιώτη Βάσια, Μάστορα Ελένη, Τσουρούλη Ιωάννα, Μπουσδούκου Ζωή, Τραγουστή Μαρία, Κωστοπούλου Ιωάννα, Ζωγοπούλου Παναγιώτα, Πασπαλιάρη Μάρθα, Μπουσάι Τζέλα, Φεφλέ Μαρία, Βασιλοπούλου Γιώτα και Παναγιωτοπούλου Νικολέττα.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή και στον 4ο Όμιλο είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Λύκοι Αιγιαλείας-Ακαδημία Δόξα 5-0, Α.Ε. Καλαβρύτων-Π.Ο. Αυτόνομη 5-0.

Η Νίκη Τραγανού κάνει πρεμιέρα την προσεχή Κυριακή 10 Νοεμβρίου, εντός έδρας, με τον Άρη Τρίπολης, με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος