FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Ευνοϊκό αποτέλεσμα για Αίαντα

Ημερομηνία: 14-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η Θύελλα ηττήθηκε από την Ζάκυνθο και έρχεται την Τρίτη στη Γαστούνη χωρίς ελπίδες σωτηρίας

Η Θύελλα Πατρών ηττήθηκε 3-2 από τη Ζάκυνθο στην Πάτρα το Σάββατο, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής και το αποτέλεσμα αυτό ευνοεί τον Αίαντα Γαστούνης, ο οποίος αύριο, Τρίτη, θα υποδεχτεί τη Θύελλα στο εξ αναβολής της 11ης αγωνιστικής. Η πατρινή ομάδα, μετά την ήττα από την Ζάκυνθο, ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες παραμονής στην Γ΄ Εθνική, καθώς παρέμεινε στους 5 βαθμούς κι ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η επικίνδυνη ζώνη αυτή τη στιγμή είναι στους 13 βαθμούς, όπου βρίσκονται Αχαϊκή και Αίας με τον Αίαντα να έχει τρία ματς ακόμα έναντι δύο της Αχαϊκής.

Στον αντίποδα, για την πρωτιά στον όμιλο, η Ζάκυνθος πλέον είναι μόνη πρώτη με 22 βαθμούς και εφόσον ο δεύτερος Παναιγιάλειος (21 βαθμοί) έχει μόνο ένα ματς να δώσει καθώς έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική, οι νησιώτες είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά και την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου.

Ξανά με Σούρμπη στο 96΄!

Στο σαββατιάτικο ματς στο «Φ. Αραβαντινός», η Ζάκυνθος έκαμψε την αντίσταση της Θύελλας στο 96΄ όπως έκανε και με τον Παλληξουριακό την προηγούμενη Κυριακή. Οι Πατρινοί προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό με γκολ του Σταύρου Αγγελή, ύστερα από την κάθετη μπαλιά του Αποστολόπουλου. Στο 38΄ ο Κάμερον σούταρε, η μπάλα βρήκε στο χέρι του πεσμένου Μανθόπουλου, ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση και υπέδειξε το πέναλτι. Ο Κούνια ήταν εύστοχος από την «άσπρη βούλα» και ισοφάρισε 1-1. Στο 66ο λεπτό ο νεαρός Κακολύρης με ωραίο σουτ από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Στο 91΄ η Θύελλα κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Δημήτρης Αγουρίδης και έφερε το ματς στα ίσα (2-2). Προσωρινά όμως καθώς στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο αρχηγός Στέλιος Σούρμπης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοντογιώργη και χάρισε τη νίκη στη Ζάκυνθο (2-3), όπως είχε κάνει και με τον Παλληξουριακό στις καθυστερήσεις, μια εβδομάδα πριν!

Θύελλα Π.: Κοντογιώργης, Ν. Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Μανθόπουλος, Παναγόπουλος, Αγουρίδης, Αγγελής, Αποστολόπουλος (71′ Στεργίδης), Τσότρας (52΄ λ.τρ. Βέρρας), Κ. Kωνσταντινίδης (63′ Τσίμπιτσης), Ντίνος.

AΠΣ Ζάκυνθος: Πατσογιώργος, Τελλέν, Τζατζανάς, Καλλιβωκάς, Κούνια, Σούρμπης, Τραγούδας, Κοναγκάγια, Σπύρη (46΄ Κακολύρης Τ.), Κονδύλης (46΄ Καψάσκης), Κάμερον (98′ Παναγιωτόπουλος Ι.).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος