FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Έρχεται τηλεδιάσκεψη μεταξύ όλων των ομίλων

Ημερομηνία: 05-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ειδική Επιτροπή του 9ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, που απαρτίζεται από παράγοντες της Αχαϊκής, της Ζακύνθου και του Παλληξουριακού,  ήδη συντονίζει τις επόμενες κινήσεις της με συλλόγους των υπολοίπων ομίλων του πρωταθλήματος, ώστε να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της αγωνιστικής σεζόν, η οποία έχει διακοπεί από τις αρχές Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει η «Match», επαφές έχουν γίνει ήδη με ομάδες από τον 5ο, τον 7ο και τον 10ο Όμιλο της κατηγορίας, με τον τελευταίο μάλιστα να βγάζει και σχετική ανακοίνωση στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Τα τηλέφωνα… δίνουν και παίρνουν, διαβουλεύσεις έχουμε σε καθημερινή βάση και ήδη βγήκε το πιο σημαντικό νέο από τις επαφές. Ποιο είναι αυτό; Ότι εντός του μηνός που διανύουμε και συγκεκριμένα-αν όλα κυλήσουν βάσει πλάνου- στις 15-20 Ιανουαρίου αναμένεται να έχουμε τηλεδιάσκεψη όλων των Ομίλων της Γ΄ Εθνικής! Οι Διοίκησεις των ομάδων θέλουν να φτιάξουν ένα αρραγές μέτωπο, ώστε να έχουν μια κοινή γραμμή στις συζητήσεις τους με την Ομοσπονδία και την Πολιτεία, αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε η τηλεδιάσκεψη να διεξαχθεί με τις ειδικές επιτροπές από κάθε Όμιλο και στη συνέχεια να υπάρξει πλήρης ενημέρωση όλων των υπολοίπων.

Στα μέσα Ιανουαρίου, λοιπόν, αναμένεται να γίνει γνωστή η κοινή απόφαση των ομάδων της Γ΄ Εθνικής, αν βέβαια προχωρήσει η προσπάθειας επικοινωνίας όλων των εκπροσώπων των ομίλων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος