FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Διαδικτυακός διάλογος Αυγενάκη με τα σωματεία

Ημερομηνία: 26-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Πρόσκληση Αυγενάκη για διαδικτυακό διάλογο με θέμα «Αθλητισμός 2021-Συμπαίκτες στη μεταρρύθμιση»

Η Γ.Γ.Α. απέστειλε στα σωματεία της Γ΄ Εθνικής που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο της, πρόσκληση για συμμετοχή σε διαδικτυακό διάλογο, υπό την παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με θέμα «Αθλητισμός 2021-Συμπαίκτες στη μεταρρύθμιση», σήμερα και αύριο 26-27 Ιανουαρίου, στις 4μ.μ.. Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση τη συζήτηση θα συντονίσει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης. Θα ακολουθήσει και δεύτερη ημέρα (Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021) για τη συνέχεια του διαδικτυακού διαλόγου, καθώς είναι αδύνατον να προσκληθούν και να συμμετέχουν όλα τα σωματεία σε μία ημέρα. Για την συμμετοχή τους οι παράγοντες των ομάδων είναι απαραίτητο να εγγραφούν στον κατάλογο ομιλητών και για να συνδεθούν θα χρησιμοποιήσουν ένα συγκεκριμένο link που τους έχει σταλεί. Οι τοποθετήσεις είναι αυστηρά 3 λεπτών και η συμμετοχή του κάθε σωματείου δεν μπορεί να υπερβαίνει το ένα άτομο. Εάν δεν επαρκεί για την τοποθέτησή τους το αυστηρό 3λεπτο, μπορούν να στείλουν υπόμνημα στο e-mail: reformcampaign@gga.gov.gr..

Οι σύλλογοι της Γ΄ Εθνικής, λοιπόν (μόνο τα νόμιμα αθλητικά σωματεία, όπως ακριβώς αναφέρεται στην πρόσκληση!) καλούνται σε έναν ανοιχτό και ευρύ διάλογο, να καταθέσουν την άποψή τους για την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων στον αθλητισμό, την υιοθέτηση καλών πρακτικών και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και τις προτάσεις τους για μεταρρύθμιση και ανασυγκρότηση του αθλητικού οικοδομήματος, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση.

Τον ΠΑΟ Βάρδας θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Διευθυντής, Άκης Παλούμπης, ενώ τον Αίαντα Γαστούνης ο Πρόεδρος, Γιώργος Μπίρμπας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος