FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Αναβλήθηκε η 24η αγωνιστική

Ημερομηνία: 11-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε άλλη ημερομηνία το ηλειακό ντέρμπι Πανηλειακός-ΠΑΟ Βάρδας

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Η Ε.Π.Ο. αποφάσισε τελικά την αναβολή της 24ης αγωνιστικής στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Η Εκτελεστική Επιτροπή συνεδρίασε χθες το πρωί και υπερψήφισε την πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος περί αναβολής. Μια αναμενόμενη εξέλιξη καθώς πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και οι αγώνες κατά τις τελευταίες αγωνιστικές επιβάλλεται να γίνονται την ίδια μέρα και ώρα, ώστε να μην υπάρχουν «σύννεφα» ως προς την τελική τους έκβαση.

Εξάλλου, για την προσεχή Κυριακή ήταν προγραμματισμένο το ηλειακό ντέρμπι Πανηλειακός-ΠΑΟ Βάρδας, που δεν θα γινόταν ούτως ή άλλως, λόγω της απόφασης για αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων μέχρι τις 18 Μαρτίου σε Ηλεία, Αχαΐα και Ζάκυνθο. Όπως επίσης δεν θα διεξαγόταν για τον ίδιο λόγο ούτε το Ολυμπιακό Ζαχάρως-Ναύπλιο, αλλά και τα ματς Ζάκυνθος – Διαγόρας Βραχνεΐκων και Θύελλα Πατρών – Διαβολίτσι. Οπότε, δεν ήταν δυνατό για δεύτερη σερί αγωνιστική, από τα 7 ματς να γίνονταν μόνο τα τρία, τα οποία είναι Ερμιονίδα – Αστέρας Βλαχιώτη, Παναργειακός – Σπάρτη και Πανγυθεατικός – Τσιλιβή. Κάτι τέτοιο θα άφηνε πολλούς εκκρεμείς αγώνες στον όμιλο κι ενώ θα απέμεναν μόλις δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ε.Π.Ο., κατά τη πάγια τακτική της, μέχρι χθες βράδυ δεν είχε ανακοινώσει την αναβολή της 24ης αγωνιστικής στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος