FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική/9ος Όμιλος: Σταθερά στην κορυφή των σκόρερς ο Κουλούρης

Ημερομηνία: 15-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Hλίας Κουλούρης του Αίαντα Γαστούνης και ο Στέλιος Νάκα του Ναυπακτιακού Αστέρα συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς στον 9ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής με 8 γκολ, ύστερα από την διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής αλλά και του εξ αναβολής αγώνα Θύελλα-Ζάκυνθος. Στην 2η θέση βρίσκεται ο Βαγγέλης Γκάτσης του Ναυπακτιακού με 5 γκολ, έχει όμως πλέον συγκάτοικο τον Κούνια της Ζακύνθου που σκόραρε το Σάββατο απέναντι στη Θύελλα. Ο Βαγγέλης Λαθύρης του ΠΑΟ Βάρδας είναι στην 3η θέση με 4 γκολ στο πρωτάθλημα, εκεί όπου βρίσκεται και ο Ηλείος Αλέξης Νικολακόπουλος του Εθνικού Σκουλικάδου.

Οι σκόρερς

8 γκολ: Κουλούρης (Αίας Γαστούνης), Νάκα (Ναυπακτιακός Αστέρας)

5 γκολ: Γκάτσης (Nαυπακτιακός Αστέρας), Κούνια (Ζάκυνθος)

4 γκολ: Λαθύρης (ΠΑΟ Βάρδας),  Βλασόπουλος (Διαγόρας), Νικολακόπουλος (Εθνικός Σκουλικάδου), Αθανασόπουλος (Διαβολίτσι), Δ. Αλεξανδρής (Διαγόρας Βραχνεΐκων)

3 γκολ: Μουλιάτος (Διαβολίτσι), Σούρμπης (Ζάκυνθος)

2 γκολ: Βατσής (Αίας Γαστούνης), Χριστόπουλος, Σπυρόπουλος, Μπούνας, Μπακατσέλος (Παναιγιάλειος),  Σταυρόπουλος (Ναυπακτιακός Αστέρας), Κάρδαρης, Κάμερον, Ζώντος, (Ζάκυνθος), Μεταξάς (Εθνικός Σκουλικάδου), Τσουλάκος, Πάγια (Διαβολίτσι), Ανδρεόπουλος (Αχαϊκή), Χαραλαμπόπουλος (Πάμισος), Μπράτι (Παλληξουριακός), Αγουρίδης (Θύελλα).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος